Povezane vesti

Tramp: Ne znam ništa o Vikiliksu, to nije moja stvar

Tramp: Ne znam ništa o Vikiliksu, to nije moja stvar

N1 Info 11.04.2019
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da "ne zna ništa o Vikiliksu", kada su ga novinari upitali da komentariše današnje hapšenje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža u Londonu. Tramp, koji je sedeo pored južnokorejskog predsednika Mun… »
Tramp o hapšenju osnivača "Vikiliksa"

Tramp o hapšenju osnivača "Vikiliksa"

Vesti online 11.04.2019
Američki predsednik Donald Tramp nije želeo da komentariše današnje hapšenje osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža rekavši da ne zna ništa o tome. Ranije danas britanska policija uhapsila je Asanža nakon što mu je Ekvador oduzeo azil koji mu… »
Trump: Ne znam ništa o Assangeu, to nije moja stvar

Trump: Ne znam ništa o Assangeu, to nije moja stvar

Al Jazeera 11.04.2019
Trump je više od 100 puta tokom izborne kampanje hvalio WikiLeaks kada je objavio mailove Hillary Clinton. Američki predsjednik Donald Trump nije želio da komentariše hapšenje osnivača WikiLeaksa Juliana Assangea rekavši da ne zna ništa o tome… »
Asanž za Hanta nije heroj, Zaharova kritikuje "ruku demokratije"

Asanž za Hanta nije heroj, Zaharova kritikuje "ruku demokratije"

RTS 11.04.2019
Nakon sedam godina boravka u Ambasadi Ekvadora u Londonu, osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž je danas uhapšen. Američki predsednik Donald Tramp poručio je da ne zna ništa o hapšenju Asanža, dodajući – da to nije njegova stvar. Britanski ministar… »
Mej: Hapšenje Asanža pokazalo da niko nije iznad zakona

Mej: Hapšenje Asanža pokazalo da niko nije iznad zakona

Politika 11.04.2019
LONDON – Britanska premijerka Tereza Mej pozdravila je današnje hapšenje osnivača „Vikiliksa” Džulijana Asanža i ocenila da je ono pokazalo da niko nije iznad zakona, prenosi Tanjug. „Sigurna sam da će ceo Donji dom (britanskog parlamenta)… »
Velika Britanija: Ne damo Asanža ako ga čeka smrtna kazna

Velika Britanija: Ne damo Asanža ako ga čeka smrtna kazna

Vesti online 11.04.2019
Ministar unutrašnjih poslova Velike Britanije Sadžid Džavid obratio se u popodnevnim časovima poslanicima u parlamentu, prvi put nakon jutrošnjeg izvođenje iz ekvadorske ambasade i hapšenja osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža. "Si-En-En"… »
Asanž, smrt i njeni hirovi

Asanž, smrt i njeni hirovi

RTS 11.04.2019
Sedam godina boravka osnivača "Vikiliksa" Džulijana Asanža u Ambasadi Ekvadora u Londonu pratile su mnogobrojne kontroverzne smrti njegovih advokata i saradnika. Nerazjašnjena je ostala i uloga Ekvadora u uskraćivanju komunikacije Asanžu sa spoljnim… »
Zaharova sarkastično o hapšenju osnivača Vikiliksa: Ruka "demokratije" steže grlo slobode

Zaharova sarkastično o hapšenju osnivača Vikiliksa: Ruka "demokratije" steže grlo slobode

Kurir 11.04.2019
Ruka "demokratije" steže grlo slobode - tako je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala hapšenje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža u ambasadi Ekvadora u Londonu. Zaharova je to napisala na svom nalogu na… »

Vesti dana »