Повезане вести

Јерков се због претњи жали Комитету за људска права посланика

Јерков се због претњи жали Комитету за људска права посланика

Глас Америке 11.04.2019
Александра Јерков, посланица Демократске странке (ДС) изјавила је, поводом претњи које јој је упутио Војислав Шешељ, хашки осуђеник и председник Српске радикалне странке, да ће поднети жалбу Комитету за људска права посланика… »
Јерков о претњама Шешеља: Реакција надлежних изостаје

Јерков о претњама Шешеља: Реакција надлежних изостаје

Блиц 11.04.2019
Посланица Демократске странке (ДС) Александра Јерков саопштила је данас да је о претњама које јој је, како наводи, упутио лидер радикала Војислав Шешељ обавестила чланове Комитета за људска права посланика у… »
Јерков: Обавестила сам Комитет да сам изложена малтретирању

Јерков: Обавестила сам Комитет да сам изложена малтретирању

РТС 11.04.2019
Посланица ДС-а Александре Јерков саопштила је да је охрабрује подршка коју је добила поводом претњи које јој је упутио Војислав Шешељ. Александра Јерков је саопштила да је добила подршку "од бројних посланика и посланица… »
Јерков: Значајана међународна подршка, али и даље захтевам реакцију тужиластва и полиције

Јерков: Значајана међународна подршка, али и даље захтевам реакцију тужиластва и полиције

Бета 11.04.2019
Посланица Демократске странке (ДС) Александра Јерков саопштила је данас да је добила недвосмислену медјународну подршку због претњи које јој је упутио лидер радикала Војислав Шешељ, али да је изостала реакција надлежних те да и… »
Јерков: Изостала реакција надлежних у вези са Шешељевим претњама

Јерков: Изостала реакција надлежних у вези са Шешељевим претњама

Н1 Инфо 11.04.2019
Посланица Демократске странке (ДС) Александра Јерков саопштила је да је добила недвосмислену медјународну подршку због претњи које јој је упутио лидер радикала Војислав Шешељ, али да је изостала реакција надлежних, те да и… »

Вести дана »