Povezane vesti

Jerkov se zbog pretnji žali Komitetu za ljudska prava poslanika

Jerkov se zbog pretnji žali Komitetu za ljudska prava poslanika

Glas Amerike 11.04.2019
Aleksandra Jerkov, poslanica Demokratske stranke (DS) izjavila je, povodom pretnji koje joj je uputio Vojislav Šešelj, haški osuđenik i predsednik Srpske radikalne stranke, da će podneti žalbu Komitetu za ljudska prava poslanika - telu kojim… »
Jerkov o pretnjama Šešelja: Reakcija nadležnih izostaje

Jerkov o pretnjama Šešelja: Reakcija nadležnih izostaje

Blic 11.04.2019
Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov saopštila je danas da je o pretnjama koje joj je, kako navodi, uputio lider radikala Vojislav Šešelj obavestila članove Komiteta za ljudska prava poslanika u Interparlamentarnoj uniji. Napominje da… »
Jerkov: Obavestila sam Komitet da sam izložena maltretiranju

Jerkov: Obavestila sam Komitet da sam izložena maltretiranju

RTS 11.04.2019
Poslanica DS-a Aleksandre Jerkov saopštila je da je ohrabruje podrška koju je dobila povodom pretnji koje joj je uputio Vojislav Šešelj. Aleksandra Jerkov je saopštila da je dobila podršku "od brojnih poslanika i poslanica Evropskog parlamenta… »
Jerkov: Značajana međunarodna podrška, ali i dalje zahtevam reakciju tužilastva i policije

Jerkov: Značajana međunarodna podrška, ali i dalje zahtevam reakciju tužilastva i policije

Beta 11.04.2019
Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov saopštila je danas da je dobila nedvosmislenu medjunarodnu podršku zbog pretnji koje joj je uputio lider radikala Vojislav Šešelj, ali da je izostala reakcija nadležnih te da i dalje zahteva… »
Jerkov: Izostala reakcija nadležnih u vezi sa Šešeljevim pretnjama

Jerkov: Izostala reakcija nadležnih u vezi sa Šešeljevim pretnjama

N1 Info 11.04.2019
Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov saopštila je da je dobila nedvosmislenu medjunarodnu podršku zbog pretnji koje joj je uputio lider radikala Vojislav Šešelj, ali da je izostala reakcija nadležnih, te da i dalje zahteva reakciju… »

Vesti dana »