Povezane vesti

Jovan Vojnović (32) sahranjen na groblju u Beški! Pukao kad je video sliku bivše žene sa drugim muškarcem: Zar moja Ana i…

Jovan Vojnović (32) sahranjen na groblju u Beški! Pukao kad je video sliku bivše žene sa drugim muškarcem: Zar moja Ana i…

Kurir 11.04.2019
Dan pre nego što se ubio, bili smo zajedno. Neko mu je poslao fotografiju Jelene s novim momkom. Mnogo ga je zaboleo, stalno je ponavljao: "Zar moja Ana i Milana da drugog zovu tata, a ne mene", priča Sava Trkulja, Jovanov najbolji prijatelj. Jovan… »
Potresno: Beograđanin na Fejsbuku objavio oproštajnu poruku, pa se obesio

Potresno: Beograđanin na Fejsbuku objavio oproštajnu poruku, pa se obesio

Blic 11.04.2019
Jovan V. iz okoline Beograda pronađen je juče obešen samo četiri sata nakon što je svoje samoubistvo indirektno najavio na Fejsbuk profilu, napisavši da mu je život bez dece i žene, koja ga je ostavila, "neizdrživ". Jovan V. je, kako se može… »
Jovan na fejsbuku najavio da će se ubiti, pa se obesio i ostavio bivšoj ženi poruku: Sad ti deci objasni zašto im se otac…

Jovan na fejsbuku najavio da će se ubiti, pa se obesio i ostavio bivšoj ženi poruku: Sad ti deci objasni zašto im se otac…

Kurir 11.04.2019
Jovan Vojnović iz Beške izvršio je juče samoubistvo obesivši se, a prethodno je na svom Fejsbuk nalogu najavio da će to učiniti. Na osnovu statusa koji je objavio, razlog za samoubistvo je to što ga je supruga ostavila pre dve godine i sa sobom… »

Vesti dana »