Povezane vesti
„Ibro više nije moj sin“ Otac džihadiste čeka da mu se sin vrati iz Sirije da svedoči protiv njega
Blic 11.04.2019
Šefik Ćufurović iz Velike Kladuše, otac Ibre Ćufurovića, koji bi do kraja ovog meseca trebao biti izručen pravosudnim organima Bosne i Hercegovine, nakon što je uhapšen u Siriji tokom borbe za takozvanu Islamsku državu (ISIL), kaže da ga još niko nije… »
Otac isilovca poručio pred njegovo izručenje BiH: Ibro više nije moj sin, da se ja pitam, presudio bi mu smrtnom kaznom!
Kurir 11.04.2019
Šefik Ćufurović iz Velike Kladuše, otac Ibre Ćufurovića, koji bi do kraja ovog meseca trebao biti izručen pravosudnim organima Bosne i Hercegovine, nakon što je uhapšen u Siriji tokom borbe za takozvanu Islamsku državu (ISIL), kaže da ga još niko nije… »
Vesti dana »
Lokalizovan požar u magacinu u industrijskoj zoni u Novom Sadu, lakše povređene dve osobe
Insajder pre 24 minutajoš 48 povezanih
Otac gledao kako mu auto udara suprugu i decu: Jezivi detalji tragedije u Kraljevu, devojčica (5) umrla
Telegraf pre 44 minutajoš 32 povezane
Preko 70 naleta za jedan dan: Požar na Stolovima se gasi iz vazduha, na terenu i desdetine vatrogasaca iz nekoliko gradova
RINA pre 14 minutajoš 38 povezanih
Vrućina ne odustaje ni poslednjih dana avgusta, temperatura do 36 stepeni
Zoom UE pre 1 satjoš 24 povezane
Nastavljena sednica Skupštine Srbije na čijem dnevnom redu je i rebalans budžeta za 2026
Danas pre 24 minutajoš 19 povezanih