Povezane vesti
„Ibro više nije moj sin“ Otac džihadiste čeka da mu se sin vrati iz Sirije da svedoči protiv njega
Blic 11.04.2019
Šefik Ćufurović iz Velike Kladuše, otac Ibre Ćufurovića, koji bi do kraja ovog meseca trebao biti izručen pravosudnim organima Bosne i Hercegovine, nakon što je uhapšen u Siriji tokom borbe za takozvanu Islamsku državu (ISIL), kaže da ga još niko nije… »
Otac isilovca poručio pred njegovo izručenje BiH: Ibro više nije moj sin, da se ja pitam, presudio bi mu smrtnom kaznom!
Kurir 11.04.2019
Šefik Ćufurović iz Velike Kladuše, otac Ibre Ćufurovića, koji bi do kraja ovog meseca trebao biti izručen pravosudnim organima Bosne i Hercegovine, nakon što je uhapšen u Siriji tokom borbe za takozvanu Islamsku državu (ISIL), kaže da ga još niko nije… »
Vesti dana »
Počinje međunarodna akcija ROADPOL: Pojačana kontrola vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci
Telegraf pre 55 minutajoš 6 povezanih
Vučić na prikazu vojne tehnike u Nišu: “Za nekoliko godina imaćemo na desetine hiljada dronova-kamikaza“, Srbija najverovatnije raspolaže sa planirajućim vođenim avio-bombama
Tango Six pre 14 minutajoš 1 povezana
Holivudski glumac i njegova žena nađeni mrtvi: Sumnja se da ih je ubio sin, policija zatekla horor u porodičnom domu
Mondo pre 0 minutajoš 6 povezanih
Rusija oborila 130 dronova iznad 11 regiona i Kaspijskog jezera
Politika pre 30 minutajoš 7 povezanih