Povezane vesti
„Ibro više nije moj sin“ Otac džihadiste čeka da mu se sin vrati iz Sirije da svedoči protiv njega
Blic 11.04.2019
Šefik Ćufurović iz Velike Kladuše, otac Ibre Ćufurovića, koji bi do kraja ovog meseca trebao biti izručen pravosudnim organima Bosne i Hercegovine, nakon što je uhapšen u Siriji tokom borbe za takozvanu Islamsku državu (ISIL), kaže da ga još niko nije… »
Otac isilovca poručio pred njegovo izručenje BiH: Ibro više nije moj sin, da se ja pitam, presudio bi mu smrtnom kaznom!
Kurir 11.04.2019
Šefik Ćufurović iz Velike Kladuše, otac Ibre Ćufurovića, koji bi do kraja ovog meseca trebao biti izručen pravosudnim organima Bosne i Hercegovine, nakon što je uhapšen u Siriji tokom borbe za takozvanu Islamsku državu (ISIL), kaže da ga još niko nije… »
Vesti dana »
Veselin Milić – šta je obeležilo mandate jednog od najmoćnijih ljudi u policiji (VIDEO)
Insajder pre 16 minutajoš 127 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za trgovinu drogom u Priboju, marihuana pronađena na školskim terenima
PP media pre 50 minutajoš 48 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih
Žestoka svađa Trampa i novinara: Predsedniku "popustile kočnice", pa uputio teške reči (video)
Mondo pre 40 minutajoš 79 povezanih