Povezane vesti
"Rodila mi se ćerka, a nekoliko sati kasnije poginuo mi je sin": Jeziva ispovest Mladena koji je istog dana dobio dete i…
Telegraf 11.04.2019
Mladen se tresao od bola stojeći na putu gde mu je poginuo sin. Bio sam najsrećniji čovek na svetu jer sam na rukama držao četvrto dete koje mi se rodilo, a četiri sata kasnije stajao sam na putu i gledao mrtvog sina jedinca koji je poginuo u… »
Horor! Istog dana rodila mu se ćerka i poginuo sin: Bio sam najsretniji čovek, držao sam na rukama četvrto dete, a posle samo…
Kurir 11.04.2019
Bio sam najsretniji čovek na svetu jer sam na rukama držao četvrto dete koje mi se rodilo, a četiri sata kasnije stajao sam na putu i gledao mrtvog sina jedinca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, plačući kaže Mladen Sever (41). Mladen se tresao od… »
"Bio sam najsrećniji čovek, držao na rukama četvrto dete, a onda sam video mrtvog jedinca na putu..."
Alo 11.04.2019
Bio sam najsretniji čovek na svetu jer sam na rukama držao četvrto dete koje mi se rodilo, a četiri sata kasnije stajao sam na putu i gledao mrtvog sina jedinca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, plačući kaže Mladen Sever (41). Mladen se tresao od… »
Vesti dana »
Poznat datum novog toplotnog talasa! Otkrivamo da li Srbiji prete temperature iznad 40 stepeni
Telegraf pre 43 minutajoš 21 povezana
VIDEO "Sačekajmo jutro, možda dođe poziv iz Bele kuće": Hrvatski komentator isprozivao Amerikance, ovu odjavu meča niko neće zaboraviti
Nova pre 13 minutajoš 76 povezanih
SPC i vernici slave Ivanjdan, "devojački praznik" koji je i zaštitnik kumstva i pobratimstva
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 15 povezanih
Sudar autobusa i dva automobila u Batajnici, teško povređen muškarac
RTS pre 13 minutajoš 15 povezanih