Povezane vesti

Kfor: počeo vežbe na severu Kosova: Radimo sve što i druge vojske sveta

Blic 12.04.2019
U narednim danima Kfor će sprovoditi planirane obuke i vežbe širom Kosova, posebno na zapadu i na severu. Naglašavaju da su oni tu da obezbede bezbedno i sigurno okruženje za sve ljude. U Kforu kažu da su vežbe najvažniji deo aktivnosti… »

KFOR narednih dana izvodi vežbe na severu Kosova

Politika 12.04.2019
PRIŠTINA - U narednim danima KFOR će sprovoditi planirane obuke i vežbe širom Kosova, posebno na zapadu i na severu Kosova, navodi se u saopštenju KFOR misije, koje je dostavljeno Radiju Kosovska Mitrovica. „Mi smo tu da obezbedimo bezbedno i… »

Vojne vežbe Kfora na zapadu i severu Kosova

Danas 12.04.2019
Planirane obuke i vojne vežbe pripadnika Kfora sprovodiće se narednih dana na zapadu i severu Kosova, najavljeno je iz ove vojne misije. U saopštenju se naglašava da su oni tu da obezbede bezbedno i sigurno okruženje za sve ljude, prenosi RTK2… »

KFOR izvodi vežbe na severu Kosova

Vesti online 12.04.2019
U narednim danima Kfor će sprovoditi planirane obuke i vežbe, posebno na zapadu i na severu Kosova, navodi se u saopštenju KFOR misije koje je sinoć dostavljeno Radiju Kosovska Mitrovica. "Mi smo tu da obezbedimo bezbedno i sigurno okruženje"… »

Kfor najavio vežbe širom Kosova

Danas 12.04.2019
Iz Kfor-a su sinoć, 11. april, najavljene vojne vežbe njihovih pripadnika, narednih dana, a sprovodiće se i na severu Kosova. U narednim danima Kfor će sprovoditi planirane obuke i vežbe širom Kosova, posebno na zapadu i na severu. Iz Kfor-a… »

KFOR čačka mečku: Narednih dana izvodi vežbe na severu Kosova

Kurir 12.04.2019
PRIŠTINA - U narednim danima Kfor će sprovoditi planirane obuke i vežbe, posebno na zapadu i na severu Kosova, navodi se u saopštenju KFOR misije koje je dostavljeno Radiju Kosovska Mitrovica. "Mi smo tu da obezbedimo bezbedno i sigurno okruženje"… »

KFOR narednih dana izvodi vežbe na severu Kosmeta

Večernje novosti 11.04.2019
Mi smo tu da obezbedimo bezbedno i sigurno okruženje, navodi se u saopštenju KFOR-a. U narednim danima KFOR će sprovoditi planirane obuke i vežbe širom Kosova, posebno na zapadu i na severu Kosova, navodi se u saopštenju KFOR misije, koje je… »

Vesti dana »