Povezane vesti

Kfor: počeo vežbe na severu Kosova: Radimo sve što i druge vojske sveta

Blic pre 39 dana
U narednim danima Kfor će sprovoditi planirane obuke i vežbe širom Kosova, posebno na zapadu i na severu.
Naglašavaju da su oni tu da obezbede bezbedno i sigurno okruženje za sve ljude. U Kforu kažu da su vežbe najvažniji deo aktivnosti međunarodnih vojnika na KiM poslednjih meseci, a sve, kako navode, da bi bili što spremniji da... »

Vojne vežbe Kfora na zapadu i severu Kosova

Danas pre 40 dana
Planirane obuke i vojne vežbe pripadnika Kfora sprovodiće se narednih dana na zapadu i severu Kosova, najavljeno je iz ove vojne misije.
U saopštenju se naglašava da su oni tu da obezbede bezbedno i sigurno okruženje za sve ljude, prenosi RTK2. „Vežbamo da budemo uvek spremni. Ako nas vidite oko sebe, osećajte se bezbednije“, poručuju građanima iz... »

KFOR narednih dana izvodi vežbe na severu Kosova

Politika pre 40 dana
PRIŠTINA - U narednim danima KFOR će sprovoditi planirane obuke i vežbe širom Kosova, posebno na zapadu i na severu Kosova, navodi se u saopštenju KFOR misije, koje je dostavljeno Radiju Kosovska Mitrovica. „Mi smo tu da obezbedimo bezbedno i sigurno okruženje”, navodi se u saopštenju, prenosi... »

KFOR izvodi vežbe na severu Kosova

Vesti online pre 40 dana
U narednim danima Kfor će sprovoditi planirane obuke i vežbe, posebno na zapadu i na severu Kosova, navodi se u saopštenju KFOR misije koje je sinoć dostavljeno Radiju Kosovska Mitrovica.
"Mi smo tu da obezbedimo bezbedno i sigurno okruženje", navodi se u saopštenju koje prenosi Tanjug. Tači: Negiranje masakra u Račku ne nagoveštava dobre uslove za pomirenje Tači: Negiranje masakra u Račku ne nagoveštava dobre... »

KFOR čačka mečku: Narednih dana izvodi vežbe na severu Kosova

Kurir pre 40 dana
PRIŠTINA - U narednim danima Kfor će sprovoditi planirane obuke i vežbe, posebno na zapadu i na severu Kosova, navodi se u saopštenju KFOR misije koje je dostavljeno Radiju Kosovska Mitrovica. "Mi smo tu da obezbedimo bezbedno i sigurno okruženje", navodi se u saopštenju. (Kurir.rs/Tanjug/Foto:... »

Kfor najavio vežbe širom Kosova

Danas pre 40 dana
Iz Kfor-a su sinoć, 11. april, najavljene vojne vežbe njihovih pripadnika, narednih dana, a sprovodiće se i na severu Kosova.
U narednim danima Kfor će sprovoditi planirane obuke i vežbe širom Kosova, posebno na zapadu i na severu. Iz Kfor-a naglašavaju da su oni tu da obezbede bezbedno i sigurno okruženje za sve ljude. „Vežbamo da budemo uvek spremni.... »

KFOR narednih dana izvodi vežbe na severu Kosmeta

Večernje novosti pre 41 dan
Mi smo tu da obezbedimo bezbedno i sigurno okruženje, navodi se u saopštenju KFOR-a
U narednim danima KFOR će sprovoditi planirane obuke i vežbe širom Kosova, posebno na zapadu i na severu Kosova, navodi se u saopštenju KFOR misije, koje je večeras dostavljeno Radiju Kosovska Mitrovica. PROČITAJTE JOŠ: KFOR... »
©2019 Netmark d.o.o.