Povezane vesti
Brnabić: Nismo mi krivi za atmosferu nasilja, već oni koji prete vešanjem
N1 Info 12.04.2019
Premijerka Ana Brnabić je rekla da za atmosferu nasilja u društvu nije odgovorna vlast već oni koji "prete silovanjem, vešanjem i šamarčinama, vređaju, fizički napadaju" i da se od takvih do sad ništa nije čulo od programa, vizija, već da je jedino… »
Brnabić: Nismo mi krivi za atmosferu nasilja već oni koji nemaju program i viziju
Danas 11.04.2019
Premijerka Ana Brnabić je rekla da za atmosferu nasilja u drštvu nije odgovorna vlast već oni koji „prete silovanjem, vešanjem i šamarčinama, vređaju, fizički napadaju“ i da se od takvih do sad ništa nije čulo od programa, vizija, već da je jedino… »
Vesti dana »
Žena koja je 25 godina bila desna ruka Marini Tucaković! Pesme koje je pisala Ljilja Jorgovanović: "Noć mi te duguje", "Lepi grome moj", "Romale, romali", "Crno pa se ne vidi"...
Dnevnik pre 3 minutajoš 38 povezanih
Odloženo suđenje novosadskim aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
BBC News pre 3 satajoš 52 povezane
Iz plana izbačeno 9 tačaka? Procurili prvi detalji dogovora Ukrajine i SAD o okončanju rata
Mondo pre 33 minutajoš 31 povezana
Savet roditelja Pete beogradske gimnazije traži normalizaciju nastave i dijalog sa ministarstvom
Nedeljnik pre 8 minutajoš 34 povezane
Nedeljama mamio maloletnicu na polno zlostavljanje Užas u Bijelom Polju: Tužilac ga odmah zadržao 72 sata
Kurir pre 53 minutajoš 27 povezanih