Повезане вести
Дарко Лазић: “Цела естрада се дрогира, само сам ја наркоман!”
Свет & Скандал 12.04.2019
Фолк певач Дарко Лазић успешно се опоравља од саобраћајне незгоде коју је доживео у октобру прошле године. Ових дана спрема у студију нове песме, а најновију причу да је приведен због поседовања кокаина каже: “Јесте ево, немам… »
Певач киван што само њега прозивају због кокаина: Дарко Лазић открио где крије дрогу, а онда поменуо и ану севић!
Курир 12.04.2019
Дарко Лазић прошао је кроз тежак период након саобраћајне несреће која му се десила октобра месеца прошле године. Период опоравка је дуготрајан, али певач је додатну снагу да настави даље добио и захваљујући вереници Марини… »
"Цела естрада се дрогира, само сам ја наркоман": Дарко Лазић проговорио о најгорем периоду
Блиц 11.04.2019
Дарко Лазић опоравља се од повреде коју је добио у тешкој саобраћајки коју је доживео прошле године. Он је ових дана и у свом студију, где увелико припрема нове песме. Док ради и мисли о томе како ће му вереница родити сина… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане