Повезане вести
Бранимиру (6) и његовом оцу гроб се још не зна: "Видели смо ракете, крв и наш истопљени воз како гори на мосту". Јауци 20…
Телеграф 12.04.2019
Тачан број жртава злочиначког напада никада неће бити утврђен јер је пронађено само 14 тела. Од почетка бомбардовања сам се инстинктивно плашио мостова, али возио сам путнички воз, а НАТО се хвалио како гађа тачно у центиметар… »
20 Година од агресије у возу ми убили ћерку и зета: Сећање Жарка Бјелетића на НАТО злочин од 12. априла 1999. године и…
Вечерње новости 12.04.2019
Ивану јавили да је добио војни позив, а Ана кренула са њим на пут желећи да одложи растанак; Чули су се јауци преживелих и осећао мирис спржене коже. ТОГ 12. априла, на други дан Васкрса, одвезао сам ћерку Ану и зета Ивана… »
Да се никад не заборави и никад не опрости: На данашњи дан гађан је путнички воз број 393 у Грделици! Некима се гроб ни…
Курир 12.04.2019
У седишту Алијансе прво су негирали, а онда признали да су путници страдали од њихових пројектила и тај злочин прогласили колатералном штетом?! БЕОГРАД - На други дан Ускрса, 12. априла 1999. године, авиони НАТО авијације… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 минутјош 32 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 41 минутајош 46 повезаних