Povezane vesti

Branimiru (6) i njegovom ocu grob se još ne zna: "Videli smo rakete, krv i naš istopljeni voz kako gori na mostu". Jauci 20…

Branimiru (6) i njegovom ocu grob se još ne zna: "Videli smo rakete, krv i naš istopljeni voz kako gori na mostu". Jauci 20…

Telegraf 12.04.2019
Tačan broj žrtava zločinačkog napada nikada neće biti utvrđen jer je pronađeno samo 14 tela. Od početka bombardovanja sam se instinktivno plašio mostova, ali vozio sam putnički voz, a NATO se hvalio kako gađa tačno u centimetar. Nisam verovao… »
20 Godina od agresije u vozu mi ubili ćerku i zeta: Sećanje Žarka Bjeletića na NATO zločin od 12. aprila 1999. godine i…

20 Godina od agresije u vozu mi ubili ćerku i zeta: Sećanje Žarka Bjeletića na NATO zločin od 12. aprila 1999. godine i…

Večernje novosti 12.04.2019
Ivanu javili da je dobio vojni poziv, a Ana krenula sa njim na put želeći da odloži rastanak; Čuli su se jauci preživelih i osećao miris spržene kože. TOG 12. aprila, na drugi dan Vaskrsa, odvezao sam ćerku Anu i zeta Ivana Markovića do… »
Da se nikad ne zaboravi i nikad ne oprosti: Na današnji dan gađan je putnički voz broj 393 u Grdelici! Nekima se grob ni…

Da se nikad ne zaboravi i nikad ne oprosti: Na današnji dan gađan je putnički voz broj 393 u Grdelici! Nekima se grob ni…

Kurir 12.04.2019
U sedištu Alijanse prvo su negirali, a onda priznali da su putnici stradali od njihovih projektila i taj zločin proglasili kolateralnom štetom?! BEOGRAD - Na drugi dan Uskrsa, 12. aprila 1999. godine, avioni NATO avijacije granatirali su međunarodni… »

Vesti dana »