Povezane vesti
"Verenica me pitala, moram li baš: Ja..." Naš ronilac je bio deo ekipe koja je spasila male fudbalere na Tajlandu, a u Srbiji…
Blic 12.04.2019
Mnogo sam srećan što sam došao u Srbiju, prvi put posle 1986. godine, i siguran sam da ću doći ponovo. Planiram da obiđem Beograd, da posetim rodbinu u Nišu i selo Đurđevac, kod Prokuplja, rodno selo mog oca u kome sam u detinjstvu provodio cela… »
Hrabri ronilac sa tajlanda: Idem u dedovinu posle 33 godine
Večernje novosti 12.04.2019
Ronilac Ivan Karadžić, heroj akcije spasavanja dečaka iz pećine u Tajlandu, bio gost "Večernjih novosti": Radujem se odlasku u Đurđevac, kod Prokuplja, rodno mesto mog oca. PONOSAN sam što sam dobio specijalnu plaketu za "Najplemenitiji podvig" od… »
Hrabri ronilac na sastanku sa ministrom: Ivan Karadžić spasavao dečake iz tajlandske pećine, a sada je u Srbiji
Blic 12.04.2019
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je juče sa Ivanom Karadžićem, roniocem međunarodnog spasilačkog tima koji je učestvovao u akciji spasavanja tajlandskih mladih fudbalera i njihovog trenera koji su… »
Vesti dana »
Plan Bijele kuće za Gazu: Prisilno raseljenje bit će privremeno
Al Jazeera pre 16 minutajoš 35 povezanih
Jokić bez tripl-dabla, ali je i tako dominirao: Denver lako savladao Nju Orleans
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane