Повезане вести

"Вереница ме питала, морам ли баш: Ја..." Наш ронилац је био део екипе која је спасила мале фудбалере на Тајланду, а у Србији…

"Вереница ме питала, морам ли баш: Ја..." Наш ронилац је био део екипе која је спасила мале фудбалере на Тајланду, а у Србији…

Блиц 12.04.2019
Много сам срећан што сам дошао у Србију, први пут после 1986. године, и сигуран сам да ћу доћи поново. Планирам да обиђем Београд, да посетим родбину у Нишу и село Ђурђевац, код Прокупља, родно село мог оца у коме сам у… »
Храбри ронилац са тајланда: Идем у дедовину после 33 године

Храбри ронилац са тајланда: Идем у дедовину после 33 године

Вечерње новости 12.04.2019
Ронилац Иван Караџић, херој акције спасавања дечака из пећине у Тајланду, био гост "Вечерњих новости": Радујем се одласку у Ђурђевац, код Прокупља, родно место мог оца. ПОНОСАН сам што сам добио специјалну плакету за… »
Храбри ронилац на састанку са министром: Иван Караџић спасавао дечаке из тајландске пећине, а сада је у Србији

Храбри ронилац на састанку са министром: Иван Караџић спасавао дечаке из тајландске пећине, а сада је у Србији

Блиц 12.04.2019
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је јуче са Иваном Караџићем, рониоцем међународног спасилачког тима који је учествовао у акцији спасавања тајландских младих фудбалера и… »

Вести дана »