Mihajlović o rezultatima samita 16+1 u Dubrovniku

Mihajlović o rezultatima samita 16+1 u Dubrovniku

Dnevnik pre 35 dana
BEOGRAD: Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović upoznala je danas saradnike sa rezultatima Samita 16+1, kako bi se odmah krenulo sa realizacijom projekata o kojima je razgovarano sa kineskim partnerima u Dubrovniku.
"Mi smo u građevinskoj sezoni, ali pored toga što se bavimo tekućim projektima, pripremamo i nove. Nemamo vremena za gubljenje, krećemo odmah sa pripremama za izgradnju deonice Novi Beograd-Surčin, jer je naš cilj da radovi počnu... »

Memorandumi sa Kinom za nastavak izgradnje auto-puta

Politika pre 35 dana
Dubrovnik - Mnistarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je na Samitu NR Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u Dubrovniku dva memoranduma za nastavak izgradnje auto-puta na Koridoru 11, i to za projekte Novi Beograd-Surčin i Požega-Boljare. Mihajlović... »

"Mi razmišljamo strateški, deonicu po deonicu" VIDEO

B92 pre 35 dana
B92: "Mi razmišljamo strateški, deonicu po deonicu" VIDEO
Beograd -- U Dubrovniku je završen Samit 16 plus 1, a svi su želeli da razgovaraju sa kineskim premijerom.
Naime, Kina je najavila da će u regionu iduće godine uložiti 100 milijardi dolara. Ukoliko bi svi projekti Srbije sa Kinom bili realizovani, i oni postojeći i oni koji se tek planiraju, razmena bi mogla da iznosi oko 10 milijardi... »

Brnabić: Vrednost potpisanih sporazuma u Dubrovniku skoro 10 milijardi dolara

Novi magazin pre 35 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je vrednost projekata koje je Srbija potpisala na Samitu Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u Dubrovniku skoro 10 milijadi dolara.
Ona je za televiziju Prva rekla da je njoj najvažniji "potpis na Memorandum o razumevanju za izgradnju puta Požega-Boljare". "Mi smo krenuli u pripremne radove (za deonicu) Preljina - Požega. Vidi se da mi strateški razmišlajmo,... »

Brnabić i Antić obišli srpsku pravoslavnu crkvu u Dubrovniku

Večernje novosti pre 36 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić obišli su juče srpsku pravoslavnu crkvu Svetog Blagoveštenja u Dubrovniku
Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić obišli su juče srpsku pravoslavnu crkvu Svetog Blagoveštenja u Dubrovniku. Oni su obišli i muzej ikona koji se nalazi pored crkve. Crkva se nalazi u... »

Potpisano, nastavlja se: Novi Beograd-Surčin, Požega-Boljare

B92 pre 36 dana
B92: Potpisano, nastavlja se: Novi Beograd-Surčin, Požega-Boljare
Dubrovnik -- Mnistarka građevinarstva Zorana Mihajlović potpisala je dva memoranduma sa Kinom za nastavak izgradnje auto-puta na Koridoru 11.
Memorandumi su potpisani na Samitu NR Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u Dubrovniku i to za projekte Novi Beograd-Surčin i Požega-Boljare. Mihajlović je rekla da su memorandumi, čijem potpisivanju je prisustvovala... »

Premijerka predvodi delegaciju na samitu: Brnabićeva i Antić obišli srpsku pravoslavnu crkvu u Dubrovniku (foto)

Kurir pre 36 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić obišli su juče srpsku pravoslavnu crkvu Svetog Blagoveštenja u Dubrovniku. Oni su obišli i muzej ikona koji se nalazi pored crkve. Crkva se nalazi u starom gradskom jezrgu, a izgrađena je 1877. godine. Brnabićeva je u... »

Brnabić i Antić obišli srpsku pravoslavnu crkvu u Dubrovniku

Blic pre 36 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić obišli su danas srpsku pravoslavnu crkvu Svetog Blagoveštenja u Dubrovniku. Oni su obišli i muzej ikona koji se nalazi pored crkve. Crkva se nalazi u starom gradskom jezrgu, a izgrađena je 1877. godine. Brnabić je u... »

Počeo kineski samit „16 plus 1“

Danas pre 36 dana
U Dubrovniku je danas počeo deveti samit 16 plus 1 kome prisustvuje premijer Kine Li Kećijang i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u okviru kineske inicijative Pojas i put. Od ove godine samit dobija još jednog člana, Grčku, te prerasta u format 17 plus 1.
Na ovogodišnjem skupu Srbiju predstavljaju premijerka Ana Brnabić, ministarka građevine i saobraćaja Zorama Mihajlović i ministar energetike Aleksandar Antić. Prema rečima ministarke Mihajlović na samitu će biti potpisan jedan... »

Mihajlović u Dubrovniku potpisala sporazume za projekte Novi Beograd-Surčin i Požega-Boljare

Danas pre 36 dana
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović potpisala je danas na samitu inicijative 16 + 1 u Dubrovniku dva memoranduma za nastavak izgradnje auto-puta na Koridoru 11, za projekte Novi Beograd-Surčin i Požega-Boljare.
Mihajlović je ocenila da su potpisani memorandumi značajni jer stvaraju mogućnost da se ide ka završetku Koridora 11, saopštio je njen kabinet. „Prvi od dva memoranduma odnosi se na deonicu koja je i finansijski i građevinski... »
©2019 Netmark d.o.o.