Povezane vesti

Mihajlović o rezultatima samita 16+1 u Dubrovniku

Dnevnik 13.04.2019
BEOGRAD: Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović upoznala je danas saradnike sa rezultatima Samita 16+1, kako bi se odmah krenulo sa realizacijom projekata o kojima je razgovarano sa… »

Memorandumi sa Kinom za nastavak izgradnje auto-puta

Politika 13.04.2019
Dubrovnik - Mnistarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisala je na Samitu NR Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u Dubrovniku dva memoranduma za nastavak izgradnje auto-puta na Koridoru 11, i to za projekte… »

"Mi razmišljamo strateški, deonicu po deonicu" VIDEO

B92 13.04.2019
Beograd -- U Dubrovniku je završen Samit 16 plus 1, a svi su želeli da razgovaraju sa kineskim premijerom. Naime, Kina je najavila da će u regionu iduće godine uložiti 100 milijardi dolara. Ukoliko bi svi projekti Srbije sa Kinom bili realizovani, i… »

Brnabić: Vrednost potpisanih sporazuma u Dubrovniku skoro 10 milijardi dolara

Novi magazin 13.04.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je vrednost projekata koje je Srbija potpisala na Samitu Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u Dubrovniku skoro 10 milijadi dolara. Ona je za televiziju Prva rekla da je njoj najvažniji… »

Brnabić i Antić obišli srpsku pravoslavnu crkvu u Dubrovniku

Večernje novosti 13.04.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić obišli su juče srpsku pravoslavnu crkvu Svetog Blagoveštenja u Dubrovniku. Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić obišli su… »

Potpisano, nastavlja se: Novi Beograd-Surčin, Požega-Boljare

B92 13.04.2019
Dubrovnik -- Mnistarka građevinarstva Zorana Mihajlović potpisala je dva memoranduma sa Kinom za nastavak izgradnje auto-puta na Koridoru 11. Memorandumi su potpisani na Samitu NR Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u Dubrovniku i to za… »

Premijerka predvodi delegaciju na samitu: Brnabićeva i Antić obišli srpsku pravoslavnu crkvu u Dubrovniku (foto)

Kurir 13.04.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić obišli su juče srpsku pravoslavnu crkvu Svetog Blagoveštenja u Dubrovniku. Oni su obišli i muzej ikona koji se nalazi pored crkve. Crkva se nalazi u starom gradskom… »

Brnabić i Antić obišli srpsku pravoslavnu crkvu u Dubrovniku

Blic 12.04.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić obišli su danas srpsku pravoslavnu crkvu Svetog Blagoveštenja u Dubrovniku. Oni su obišli i muzej ikona koji se nalazi pored crkve. Crkva se nalazi u starom gradskom… »

Počeo kineski samit „16 plus 1“

Danas 12.04.2019
U Dubrovniku je danas počeo deveti samit 16 plus 1 kome prisustvuje premijer Kine Li Kećijang i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope u okviru kineske inicijative Pojas i put. Od ove godine samit dobija još jednog člana, Grčku, te prerasta u format… »

Mihajlović u Dubrovniku potpisala sporazume za projekte Novi Beograd-Surčin i Požega-Boljare

Danas 12.04.2019
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović potpisala je danas na samitu inicijative 16 + 1 u Dubrovniku dva memoranduma za nastavak izgradnje auto-puta na Koridoru 11, za projekte Novi Beograd-Surčin i… »

Vesti dana »