Povezane vesti

Tačno je da su se Stanija i Vladimir venčali u Las Vegasu! A kad se starletina majka oglasila nema ko nije zinuo!

Tačno je da su se Stanija i Vladimir venčali u Las Vegasu! A kad se starletina majka oglasila nema ko nije zinuo!

Kurir 13.04.2019
Stanija Dobrojević je jednom prilikom zadrugarki Elviri Ivazović otkrila da je svojevremeno bila u braku dve godine. Ova informacija mnoge je iznenadila! Ono što je malo ko znao je da se starleta sa bivšim dečkom Vladimirom Ukrainetsim venčala u… »
Stanija Dobrojević bila u braku dve godine

Stanija Dobrojević bila u braku dve godine

Tračara 13.04.2019
Diplomirani ekonomista i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević otkrila je da je bila u braku dve godine. Ovu, do sada nepoznatu, činjenicu, ona je otkrila tokom učešća u jednom rijalitiju. Malo je reći da su njeni saborci ostali šokirani informacijom… »
Stanija je priznala da je bila udata ali da decu nije želela! (VIDEO)

Stanija je priznala da je bila udata ali da decu nije želela! (VIDEO)

Svet plus 13.04.2019
Stanija Dobrojević pričala je Elviri Ivazović o svom životu, pa je otkrila detalj koji malo ko zna. Starleta je priznala da je bila udata ali da decu nije želela! Stanija Dobrojević je bila u braku dve godine, a čak dva puta je bila prošena… »
"Bila sam u braku dve godine": Stanija otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao

"Bila sam u braku dve godine": Stanija otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao

Blic 12.04.2019
Stanija Dobrojević boravi u zatvoru Zadruge 2 i tom prilikom je drugoj Zadrugarki, Elviri Ivazović otkrila da je svojevremeno dve godine bila u braku. - Teško je naći nekog s kojim možeš danći zajednički život - rekla je Elvira Staniji. - Ja sam… »

Vesti dana »