Povezane vesti
Tačno je da su se Stanija i Vladimir venčali u Las Vegasu! A kad se starletina majka oglasila nema ko nije zinuo!
Kurir 13.04.2019
Stanija Dobrojević je jednom prilikom zadrugarki Elviri Ivazović otkrila da je svojevremeno bila u braku dve godine. Ova informacija mnoge je iznenadila! Ono što je malo ko znao je da se starleta sa bivšim dečkom Vladimirom Ukrainetsim venčala u… »
Stanija Dobrojević bila u braku dve godine
Tračara 13.04.2019
Diplomirani ekonomista i rijaliti zvezda Stanija Dobrojević otkrila je da je bila u braku dve godine. Ovu, do sada nepoznatu, činjenicu, ona je otkrila tokom učešća u jednom rijalitiju. Malo je reći da su njeni saborci ostali šokirani informacijom… »
Stanija je priznala da je bila udata ali da decu nije želela! (VIDEO)
Svet plus 13.04.2019
Stanija Dobrojević pričala je Elviri Ivazović o svom životu, pa je otkrila detalj koji malo ko zna. Starleta je priznala da je bila udata ali da decu nije želela! Stanija Dobrojević je bila u braku dve godine, a čak dva puta je bila prošena… »
"Bila sam u braku dve godine": Stanija otkrila detalj iz prošlosti koji niko nije znao
Blic 12.04.2019
Stanija Dobrojević boravi u zatvoru Zadruge 2 i tom prilikom je drugoj Zadrugarki, Elviri Ivazović otkrila da je svojevremeno dve godine bila u braku. - Teško je naći nekog s kojim možeš danći zajednički život - rekla je Elvira Staniji. - Ja sam… »
Vesti dana »
Hamas: Ubijen izraelski talac na severu Gaze; napad na Bejrut – 11 stradalih, 33 povređenih
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih
Goranu Vesiću određen pritvor: Viši sud u Novom Sadu doneo odluku, evo koliko bivši ministar ostaje iza rešetaka
Blic pre 10 satijoš 32 povezane
Sada im je kriv Vučić, a u njihovo vreme - barut! Za smrt 7 i ranjavanje 12 ljudi u Prvom partizanu niko nije preuzeo odgovornost, danas traže rušenje države
Kurir pre 6 satijoš 29 povezanih
Barsine dečije bolesti, Selta za dva minuta do velikog boda u Vigu!
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih