Повезане вести
Анастасија: Знам да сам узор девојчицама, мислим да радим добар посао
Трачара 13.04.2019
Анастасија Ражнатовић је постигла велики успех са новом песмом Ране, а највећа подршка у каријери јој је мајка, славна певачица Цеца Ражнатовић. “Ту је моја мама, на сцени је толико дуго и разуме се, ко може да ми да бољи савет… »
Анастасији Ражнатовић поставили шкакљиво питање, па је доживела пех: Певачица проговорила о каријери, љубави и Цеци, а онда…
Курир 13.04.2019
Анастасија Ражнатовић проговорила је о својој каријери, али и шта тражи код емотивног партнера. Она каже да каријеру није градила на скандалима, као и да је имао ко да је посаветује. "Ту је моја мама, на сцени је толико дуго и… »
Анастасија доживела пех у студију: Открила све о Цеци и партнеру, али након шкакљивог питања уследило ово
Блиц 13.04.2019
Млада Анастасија Ражнатовић постигла је велики успех новом песмом, а током гостовања у Јутарњем програму имала је пех. Наиме, Анастасија Ражнатовић је на самом почетку открила да јој је мама Цеца највећа подршка у музичкој… »
Цецина кћерка у Јутарњем програму
Мондо 13.04.2019
Након успеха најновије песме, Анастасија је проговорила о каријери коју гради. Кћерка Светлане Ражнатовић Цеце, Анастасија, гостовала је у јутарњом емисији "Свитање" на "Пинк" телевизији, где је говорила о својој каријери и о… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 33 минутајош 2 повезане
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана