Povezane vesti
Anastasija: Znam da sam uzor devojčicama, mislim da radim dobar posao
Tračara 13.04.2019
Anastasija Ražnatović je postigla veliki uspeh sa novom pesmom Rane, a najveća podrška u karijeri joj je majka, slavna pevačica Ceca Ražnatović. “Tu je moja mama, na sceni je toliko dugo i razume se, ko može da mi da bolji savet od nje. Ona je… »
Anastasiji Ražnatović postavili škakljivo pitanje, pa je doživela peh: Pevačica progovorila o karijeri, ljubavi i Ceci, a…
Kurir 13.04.2019
Anastasija Ražnatović progovorila je o svojoj karijeri, ali i šta traži kod emotivnog partnera. Ona kaže da karijeru nije gradila na skandalima, kao i da je imao ko da je posavetuje. "Tu je moja mama, na sceni je toliko dugo i razume se, ko može da… »
Anastasija doživela peh u studiju: Otkrila sve o Ceci i partneru, ali nakon škakljivog pitanja usledilo ovo
Blic 13.04.2019
Mlada Anastasija Ražnatović postigla je veliki uspeh novom pesmom, a tokom gostovanja u Jutarnjem programu imala je peh. Naime, Anastasija Ražnatović je na samom početku otkrila da joj je mama Ceca najveća podrška u muzičkoj karijeri, kao i da od… »
Cecina kćerka u Jutarnjem programu
Mondo 13.04.2019
Nakon uspeha najnovije pesme, Anastasija je progovorila o karijeri koju gradi. Kćerka Svetlane Ražnatović Cece, Anastasija, gostovala je u jutarnjom emisiji "Svitanje" na "Pink" televiziji, gde je govorila o svojoj karijeri i o tome šta traži kod… »
Vesti dana »
Đurić: Pokretanje strateškog dijaloga najveće dostignuće partnerstva SAD i Srbije u protekle četiri godine
Euronews pre 5 satijoš 46 povezanih
Jokić i Vestbruk zabeležili po tripl-dabl učinak u pobedi protiv Bruklina
Danas pre 9 satijoš 29 povezanih
Studenti i građani blokirali Ruzveltovu ulicu na 15 minuta, odali poštu žrtvama pada nadstrešnice u Novom Sadu (foto)
Blic pre 21 minutajoš 21 povezana