Povezane vesti
Davidova majka besna! Aleksandra me izneverila! Sve laže u svoju korist!
Svet plus 13.04.2019
Poznato je da je Aleksandra Subotić imala podršku Biljane Dragojević nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga 2". Davidova majka je besna! Aleksandra me izneverila! Sve laže u svoju korist! Biljana Dragojević se veoma razočarala kada je videla… »
Davidova majka žestoko oplela po aleksandri: Ona sada ovako priča o bivšoj sinovljevoj verenici
Blic 13.04.2019
Majka Davida Dragojevića stala je na stranu Aleksandre Subotić kada je njen sin javno ostavio u rijalitiju, ali je sada posle svega što se dešava u Beloj kući morala da progovori o bivšoj Davidovoj verenici. Poznato je da Anu Korać, Biljana… »
Sramota me je da slušam kako laže: Biljana Dragojević promenila ploču! Od kada je Aleksandra ušla u rijaliti, ovako brani…
Kurir 13.04.2019
Biljana Dragojević je odlučila da počne da brani svog sina Davida Dragojevića koji se nalazi u rijalitiju, iako to do sada nije radila. Davidova majka promenila je mišljenje o svim dešavanjima posle ulaska Aleksandre Subotić u Belu kuću. "Dragi… »
Vesti dana »

Mirotić ''ubrzano napreduje'', želi da igra protiv Zvezde! Mesina je na potezu!
Sportske.net pre 1 satjoš 42 povezane

Spektakularna akcija rusa! Ovako su ušli u Sudžu: 15 kilometara išli kroz cevi gasovoda, pogledajte snimke nastale ispod zemlje (video)
Kurir pre 3 satajoš 33 povezane

(Video) Veličanstven prizor Studenti koji žele da uče osvetlili Pionirski park mobilnim telefonima
Dnevnik pre 3 satajoš 25 povezanih