Povezane vesti
Naučnici zabrinuti zbog promena u Beringovom moru
Slobodna Evropa 13.04.2019
Naučnici koji proučavaju severni deo Beringovog mora kažu da vide promene u uslovima u okeanu koje su bile predviđene klimatskim modelima, ali ne pre 2050. godine, prenosi AP. U Beringovom moru je prošle zime bila rekordno malo leda. Okeanograf Filis… »
Naučnici zabrinuti zbog promena u Beringovom moru
Radio 021 13.04.2019
Naučnici koji proučavaju severni deo Beringovog mora kažu da vide promene u uslovima u okeanu koje su bile predviđene klimatskim modelima, ali ne pre 2050. godine. U Beringovom moru je prošle zime bila rekordno malo leda. Okeanograf Filis Stabino navodi… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Kremlj nudi "usluge": Ako zatreba, mi smo spremni... Putinov portparol komentarisao Trampov govor i priču o povlačenju Amerike iz NATO, pomenuo i Arape (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 33 povezane
Let posade misije Artemis II počeo uz kvar: Upalila se lampica za grešku FOTO/VIDEO
B92 pre 2 minutajoš 43 povezane
"Završićemo posao vrlo brzo": Tramp u obraćanju naveo šta je sve Amerika "uništila u Iranu"
N1 Info pre 2 satajoš 51 povezana