Povezane vesti

Lalatović: Nemamo tim za titulu, ali imamo za finale Kupa; Milojević: Ima još da se igra

Lalatović: Nemamo tim za titulu, ali imamo za finale Kupa; Milojević: Ima još da se igra

Večernje novosti 13.04.2019
Lalatović: Nismo se nijednog momenta nadali tituli, Zvezda je skoro pa završila posao. Milojević: Obazriv sam, pritisak je i dalje tu. Trener fudbalera niškog Radničkog Nenad Lalatović, posle današnjeg poraza u duelu sa Crvenom zvezdom (3:0)… »
"Lala je zvezdaš i čestitao nam je titulu unapred": Milojević upozorio da nema opuštanja: Biće velika borba i za izlazak u…

"Lala je zvezdaš i čestitao nam je titulu unapred": Milojević upozorio da nema opuštanja: Biće velika borba i za izlazak u…

Sportal blic 13.04.2019
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan posle trijumfa nad Radničkim rezultatom 3:0 na startu plej-ofa Superlige. - I pre meča sam javno čestitao Radničkom na jako dobroj sezoni, zasluženo su Nišlije tu gde jesu. Za ekipe… »
"Nemamo tim za titulu, ali za kup: Da!" Lalatović: Retko ko se vraća posle 2:0, pritisak u medijima je uticao na moje igrače

"Nemamo tim za titulu, ali za kup: Da!" Lalatović: Retko ko se vraća posle 2:0, pritisak u medijima je uticao na moje igrače

Sportal blic 13.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde nadigrali su Radnički iz Niša sa 3:0 u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Trener gostujuće ekipe Nenad Lalatović čestitao je titulu crveno-belima unapred. - Čestitam Zvezdi na pobedi i 80-90 odsto osvojenoj tituli… »

Vesti dana »