Повезане вести

Црно-бели без навијача савладали чукарички; Здјелар: Да смо играли овако током сезоне, имали бисмо много више бодова

Црно-бели без навијача савладали чукарички; Здјелар: Да смо играли овако током сезоне, имали бисмо много више бодова

Вечерње новости 14.04.2019
Фудбалери Партизана неће имати много времена за одмор после победе против Чукаричког у првенству. Већ у среду играју полуфинале Купа. КАСНО "ваљак" у фудбалску трку стиже! Фудбалери Партизана су имали план лета и целу фудбалску… »
Савић презадовољан после тријумфа против Радничког: Прваци смо 95 одсто

Савић презадовољан после тријумфа против Радничког: Прваци смо 95 одсто

Вечерње новости 14.04.2019
Доказали смо да смо доминантнији од Нишлија – каже капитен Црвене звезде. ТИТУЛА лепо сија у витринама на "Маракани", нигде јој се не иде. Црвена звезда је убедљивом победом против Радничког (3:0) у првом колу плеј-офа направила… »
Закарић: "Надам се да ће навијачи препознати моменат"

Закарић: "Надам се да ће навијачи препознати моменат"

Спортске.нет 14.04.2019
Фудбалер Партизана Горан Закарић рекао је да се нада да ће навијачи препознати моменат и да ће подржати екипу у дуелу са Радничким. Партизан је јуче на свом терену победио Чукарички са 3:0, головима Рикарда Гомеша, Горана… »
Здјелар: Да смо овако раније играли...

Здјелар: Да смо овако раније играли...

Моззарт спорт 14.04.2019
Црно-бели касно упалили моторе. Три лака комада у мрежу ривала. Могли су да уживају навијачи Партизана после дужег времена, али само гледајући меч преко тв екрана, јер је Хумска била закључана због казне. Партизан је без подршке… »
"Мислим да смо заслужили: 30.000 навијача" Савић: Можемо до титуле, само треба да одржимо континуитет добрих игара

"Мислим да смо заслужили: 30.000 навијача" Савић: Можемо до титуле, само треба да одржимо континуитет добрих игара

Спортал блиц 14.04.2019
Фудбалери Црвене звезде остварили су победу у дербију првог кола плеј-офа Суперлиге против Радничког са 3:0. Задовољан је после важног тријумфа био капитен црвено-белих Вујадин Савић који у пару са Намањом Милуновићем није… »
Здјелар и Закарић желе добру утакмицу у Купу: Меч сезоне!

Здјелар и Закарић желе добру утакмицу у Купу: Меч сезоне!

Спортски журнал 14.04.2019
У првој утакмици плеј-офа Супер лиге Србије црно-бели су јуче савладали екипу Чукаричког са 3:0 (1:0). Голове за Партизан постигли су Рикардо, Закарић и Здјелар. Фудбалер Партизана Саша Здјелар рекао је да је задовољан голом… »
Велики ударац за Партизан, њих двојица неће играти против Радничког!

Велики ударац за Партизан, њих двојица неће играти против Радничког!

Спортске.нет 14.04.2019
Црно-беле у размаку од три дана очекују два дуела са Радничким из Ниша. Првенствени ће морати да пропусте двојица играча који имају огроман значај за игру црно-белих. Победом над Чукаричким фудбалери Партизана отворили су плеј-оф… »
"Да смо од старта играли као против: Чукаричког..." Здјелар: Навијачи дођите против Радничког, само заједно можемо до циља…

"Да смо од старта играли као против: Чукаричког..." Здјелар: Навијачи дођите против Радничког, само заједно можемо до циља…

Спортал блиц 14.04.2019
Фудбалери Партизана победили су Чукарички са 3:0 у првој утакмици плеј-офа Суперлиге Србије, а стрелац трећег гола за црно-беле био је Саша Здјелар, који је задовољан тријумфом, али и због поготка који је постигао. - Нисам дуго… »
Здјелар срећан због гола, ево за чим жали

Здјелар срећан због гола, ево за чим жали

Спортске.нет 14.04.2019
Везни фудбалер Партизана Саша Здјелар казао је да му овосезонски првенац значи много и да ће црно-бели дати максимум до краја. Вицешампион Србије у суботу је угостио Чукарички други пут у размаку од десет дана и још једном уписао… »
Крунић: Љут сам на себе, могли смо боље, честитке Партизану

Крунић: Љут сам на себе, могли смо боље, честитке Партизану

Спортски журнал 14.04.2019
- Нисам задовољан. Видели сте да сам полудео пред крај утакмице, због несмотреног потеза Овусуа, који је дозволио себи да у 90. минуту, када је све решено, добије жути картон. Нема право да игра следећу утакмицу - рекао је… »
Здјелар позвао навијаче: Заједно против Радничког

Здјелар позвао навијаче: Заједно против Радничког

Мондо 14.04.2019
Партизан на крилима убедљиве победе против Чукаричког дочекује Раднички у првом мечу полуфинала Купа Србије. Саша Здјелар позива присталице црно-белих да у среду у што већем броју дођу у Хумску. Фудбалере Партизана у среду… »
Милошевић: Спремни смо за утакмицу сезоне са Радничким; Крунић: Побеснео сам због Овусовог картона…

Милошевић: Спремни смо за утакмицу сезоне са Радничким; Крунић: Побеснео сам због Овусовог картона…

Хот спорт 14.04.2019
Тренер црно-белих задовољан је оним што су његови пулени данас приказали.[иузо_релатед] Партизан је успео да без великих потешкоћа савлада Чукарички резултатом 3:0. Ова утакмица била је важна и да црно-бели стекну самопоуздање… »

Вести дана »