Povezane vesti
Radovi na kompleksu KCS do avgusta 2021. godine
RTS 14.04.2019
Predsednik Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji i rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije, investicije vredne 110 miliona evra, i poručio da ulaganja u kliničke centre drastično menjaju sliku srpskog zdravsta i cele Srbije i podižu standard… »
Ulaganjem u Kliničke centre menjamo sliku zdravstva i Srbije
RTV 14.04.2019
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji i rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije, investicije vredne 110 miliona evra, i poručio da ulaganja u Kliničke centre drastično menjaju sliku srpskog zdravstva i cele Srbije i podižu… »
Vučić obišao radove na izgradnji i obnovi KCS: Sve će biti gotovo za dve godine, zdravstena slika u Srbiji se drastično menja…
Blic 14.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji i rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije i najavio da će sve biti gotovo za dve godine, kao i da su te investicije vredne 110 miliona evra. Sa Vučićem su u KCS bili i Zlatibor Lončar… »
Vučić: Izgradnja Tiršove dva na proleće sledeće godine
Danas 14.04.2019
Izgradnja dečije klinike Tiršova dva u Beogradu počeće na proleće sledeće godine, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je prilikom obilaska radova na izgradnji i rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije u Beogradu kazao da je razgovarao… »
Vučić potvrdio: Lokacija za izgradnju Tiršove 2 u Deligradskoj, radovi kreću na proleće naredne godine
Kurir 14.04.2019
Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će na proleće naredne godine početi radovi na izgradnji Tiršove 2. Vučić je istakao i da je odvojena lokacija za gradnju u Deligradskoj ulici. On je dodao da je ostalo da se reši još nekoliko problema i da… »
Vučić nakon obilaska kliničkog centra: Svako je prebrojan u glavu, 7.500 ljudi je ozbiljan broj, nije za potcenjivanje! To…
Kurir 14.04.2019
"Veoma sam srećan što sam danas došao u posetu KC i zadovoljan sam kako sve napreduje. Ukupno 110 miliona evra je investicija i to je od kapitalnog značaja za Srbiju. Mi ćemo sve završiti za dve godine", rekao je predsednik. "Već smo na petoj etaži nove… »
Predsednik o aktuelnim dešavanjima Vučić: Zabrinut sam zbog svega na Kosovu; Za dijalog smo spremni ali tamo gde se dijalog…
Večernje novosti 14.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji i rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije, gde je komentarisao protest Saveza za Srbiju, radiove u zdravstvenim centrima, predstojeći susret u Berlinu... PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić… »
Vesti dana »
Šta je sa glavom, jesmo li vežbali ovo? Obradović svestan da je tim odigrao daleko od optimuma!
Hot sport pre 33 minutajoš 108 povezanih
Ukinuta presuda Dijani Hrkalović Apelacioni sud naložio novo suđenje: Evo šta je razlog
Blic pre 6 satijoš 16 povezanih
Da li će globalni megadil uzdrmati i tržište medijskog sadržaja u Srbiji?
Kamatica pre 7 satijoš 37 povezanih
Đedović Handanović: Verujemo da Rusi u dobroj volji vode pregovore o prodaji NIS-a
Euronews pre 6 satijoš 29 povezanih