Povezane vesti
Srbi sa Kosova i Metohije koji pešice idu na skup u Beograd stigli u Preljinu
RTV 14.04.2019
KRALJEVO - Grupa Srba sa Kosova i Metohije koja je pešice sa Jarinja krenula put Beograda, kako bi prisustvovala velikom narodnom skupu 19. aprila u glavnom gradu Srbije i pružila podršku predsedniku Republike Aleksandru Vučiću, danas je u popodnevnim… »
Vučić: Slušao sam sa terase govornike na protestu, nije ih se okupilo više od 7.500
SEEbiz 14.04.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je sa terase predsedništva u Beogradu slušao govornike na protestu „Svi kao jedan – Jedan o pet miliona" i da ih nije bilo više od 7.500. Vučić je novinarima u Beogradu rekao da bi za njega bio poraz… »
Vučić: Imaću više od od 7.500 iz Vranja i Leskovca na mom mitingu
OK radio 14.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi za njega bio poraz i sramota da samo iz Vranja i Leskovca ne skupi više od 7.500 na predstojećem mitingu koji će se održati 19. aprila u okviru kampanje "Budućnost Srbije". Vučić tvrdi da je sa terase… »
Vučić: Slušao sam govornike s terase Predsedništva, dronom snimati i moj skup
N1 Info 14.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tvrdi da je sa terase Predsedništva u Beogradu slušao govornike na protestu "Svi kao jedan - Jedan o pet miliona" i da ih nije bilo više od 7.500. Vučić je novinarima u Beogradu rekao da bi za njega bio poraz i sramota… »
Vesti dana »
Uhapšen bračni par u Novom Sadu zbog sumnje da je ubio psa u dvorištu
Radio 021 pre 41 minutajoš 39 povezanih
Brnabić: Venecijanska komisija dala pozitivno mišljenje o izmenama pravosudnih zakona
Radio sto plus pre 31 minutajoš 23 povezane
Deo Moravskog koridora zatvoren od 16. juna zbog povezivanja autoputeva
Nova pre 41 minutajoš 27 povezanih
Američke akcije skočile, optimizam povećan nakon najave mirovnog sporazuma
Politika pre 51 minutajoš 49 povezanih
Kac: Izrael mora biti spreman na rat sa Iranom i u budućnosti
Politika pre 51 minutajoš 30 povezanih