Povezane vesti

Trifunović: Izvinjavam se Mađari, to je bio lapsus

Trifunović: Izvinjavam se Mađari, to je bio lapsus

Novi magazin 14.04.2019
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvinio se danas svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju, na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu, i rekao da je to bio lapsus. Trifunović je u emisiji "Utisak… »
Trifunović se izvinio Mađarima: To je bio lapsus

Trifunović se izvinio Mađarima: To je bio lapsus

Radio 021 14.04.2019
Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović izvinio se danas svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju, na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu, i rekao da je to bio lapsus. Trifunović je u emisiji "Utisak… »
Mađarski pokret: Naš partner Trifunović da se izvini!

Mađarski pokret: Naš partner Trifunović da se izvini!

Mondo 14.04.2019
Mađarski pokret, partner Pokreta slobodnih građana, zatražio je od lidera tog pokreta, Sergeja Trifunovića, da se izvini jer je teško uvredio vojvođanske Mađare na mitingu opozicije u Beogradu. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sergej Trifunović… »
Pastor: Zabezeknut sam govorom Sergeja Trifunovića

Pastor: Zabezeknut sam govorom Sergeja Trifunovića

N1 Info 14.04.2019
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor izjavio je da je "zabezeknut" nastupom predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića o doseljavanju Mađara u Srbiju na skupu u Beogradu ističući da Mađari ostaju na svojoj zemlji… »
Pastor zabezeknut nastupom Sergeja Trifunovića

Pastor zabezeknut nastupom Sergeja Trifunovića

IndeksOnline 14.04.2019
BEOGRAD – Predsednik Saveza vojvodjanskih Madjara Ištvan Pastor izjavio je da je “zabezeknut” nastupom predsednika Pokreta slobodnih gradjana Sergeja Trifunovića o doseljavanju Madjara u Srbiju na skupu u Beogradu ističući da Madjari ostaju na… »
Pastor za RTS o ksenofobiji, neznanju i političkim "cverglanima"

Pastor za RTS o ksenofobiji, neznanju i političkim "cverglanima"

RTS 14.04.2019
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor rekao je za RTS da je zabezeknut nastupom Sergeja Trifunovića na jučerašnjem skupu u Beogradu. Mi ostajemo na svojoj zemlji, ostajemo verni svojoj tradiciji, svojim komšijama i želimo da gradimo… »

Vesti dana »