Повезане вести

Трифуновић: Извињавам се Мађари, то је био лапсус

Трифуновић: Извињавам се Мађари, то је био лапсус

Нови магазин 14.04.2019
Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић извинио се данас свим Мађарима због изјаве о насељавању Сиријаца и Мађара у Србију, на протесту "Један од пет милиона" у Београду, и рекао да је то био лапсус. Трифуновић… »
Трифуновић се извинио Мађарима: То је био лапсус

Трифуновић се извинио Мађарима: То је био лапсус

Радио 021 14.04.2019
Председник Покрета слободних градјана Сергеј Трифуновић извинио се данас свим Мађарима због изјаве о насељавању Сиријаца и Мађара у Србију, на протесту "Један од пет милиона" у Београду, и рекао да је то био лапсус. Трифуновић… »
Мађарски покрет: Наш партнер Трифуновић да се извини!

Мађарски покрет: Наш партнер Трифуновић да се извини!

Мондо 14.04.2019
Мађарски покрет, партнер Покрета слободних грађана, затражио је од лидера тог покрета, Сергеја Трифуновића, да се извини јер је тешко увредио војвођанске Мађаре на митингу опозиције у Београду. Фото: Мондо/Стефан Стојановић… »
Пастор: Забезекнут сам говором Сергеја Трифуновића

Пастор: Забезекнут сам говором Сергеја Трифуновића

Н1 Инфо 14.04.2019
Председник Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор изјавио је да је "забезекнут" наступом председника Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића о досељавању Мађара у Србију на скупу у Београду истичући да Мађари остају на… »
Пастор забезекнут наступом Сергеја Трифуновића

Пастор забезекнут наступом Сергеја Трифуновића

ИндексОнлине 14.04.2019
БЕОГРАД – Председник Савеза војводјанских Мадјара Иштван Пастор изјавио је да је “забезекнут” наступом председника Покрета слободних градјана Сергеја Трифуновића о досељавању Мадјара у Србију на скупу у Београду истичући да… »
Пастор за РТС о ксенофобији, незнању и политичким "цвергланима"

Пастор за РТС о ксенофобији, незнању и политичким "цвергланима"

РТС 14.04.2019
Председник Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор рекао је за РТС да је забезекнут наступом Сергеја Трифуновића на јучерашњем скупу у Београду. Ми остајемо на својој земљи, остајемо верни својој традицији, својим комшијама и… »

Вести дана »