Повезане вести
Порошенко дошао сам на дебату о чијем термину се није договорио са Зеленским
Нови магазин 14.04.2019
Председник Украјине Петро Порошенко дошао је данас, недељу дана уочи другог круга председничких избора, сам на дебату око чијег термина није постигао договор с противкандидатом Володимиром Зеленским. Зеленски, комичар и глумац… »
Порошенко дошао сам на дебату, није се договорио о термину са Зеленским
Н1 Инфо 14.04.2019
Председник Украјине Петро Порошенко дошао је недељу дана уочи другог круга председничких избора, сам на дебату око чијег термина није постигао договор с противкандидатом Володимиром Зеленским. Зеленски, комичар и глумац, позвао… »
Зеленски није дошао на дебату са Порошенком
РТС 14.04.2019
Комичар и кандидат за председника Украјине Володомир Зеленски није се појавио на дебати са својим противкандидатом Петром Порошенком пред други круг избора. Порошенко и Зеленски договорили су се да одрже телевизијску дебату на… »
Вести дана »
САД ублажиле санкције, Лукашенко одмах помиловао 123 затвореника: Међу њима добитник Нобелове награде за мир и истакнута опозиционарка (фото)
Курир пре 10 минутајош 23 повезане
4 члана Савета РЕМ упутила писмо јавности: Подносе оставке ако скупштински одбор не понови гласање о кандидатима мањина
Недељник пре 1 сатјош 21 повезана
Протест студената у Новом Саду против бруталности полиције завршен, наставља се у Бачкој Паланци
Данас пре 20 минутајош 18 повезаних
Монако изгубио после +17, Спанулис изгубио живце: 10 секунди понављао једну реч и беснео
Мондо пре 9 минутајош 117 повезаних
Захарова: Москва ће одмах одговорити на замрзавање руских средстава у ЕУ
Политика пре 20 минутајош 23 повезане