Povezane vesti
"Neće nas biti na mapi": David pred Anom pričao o planovima nakon Zadruge (video)
Telegraf 14.04.2019
- Osećam se odvratno. Iskreno, gadi mi se sve - počeo je sa pričom Dragojević. David Dragojević otvorio je dušu pred svojom devojkom Anom Korać i rekao da mu se atmosfera u "Zadruzi" prilično gadi. - Osećam se odvratno. Iskreno, gadi mi se sve. Ne… »
Uopšte neću biti u Srbiji! David pričao Ani o Americi i planovima posle Zadruge, evo kako je ona reagovala na to! (video)
Telegraf 14.04.2019
Golupčići su se osamili, pa je neraspoloženi David počeo priču o Americi. David Dragojević i Ana Korać redovno stavljaju do znanja da njihovoj ljubavi ništa ne može stati na put, pa su otkrili i šta planiraju u budućnosti, kada budu izašli iz Zadruge. -… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Protest poljoprivednika danas i sutra u NS, podrška stiže i od studenata i srednjoškolaca
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 20 povezanih

Uživo Alon Ohel helikopterom prevezen u bolnicu, Tramp dao Hamasu zeleno svetlo! Oslobođen državljanin Srbije i svi živi taoci, objavljene prve fotografije, u Izraelu ovacije za Amerikance: "Ovo je kraj rata!" (foto, video)
Blic pre 10 minutajoš 118 povezanih

Stižu pljuskovi, oglasio se RHMZ: Samo će jedan deo Srbije ostati suv!
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana

Nobel za ekonomiju Džoelu Mokiru, Filipu Anjonu i Piteru Hauitu - za doprinos razumevanju inovacija koje pokreću ekonomski rast
RTS pre 10 minutajoš 15 povezanih