Povezane vesti

Novi Pazar: Zaplenjeno 7.000 litara nafte, jedna osoba uhapšena

B92 pre 3 dana
B92: Novi Pazar: Zaplenjeno 7.000 litara nafte, jedna osoba uhapšena
Novi Pazar -- Novopazarska policija uhapsila je jednu osobu u čijim je kamionima pronađeno 7.000 litara nafte bez važeće dokumentacije, objavio je Indeksonlajn.
Naftu su pronašli pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u saradnji s pripadnicima Policijske uprave u Novom Pazaru. Prilikom pretresa objekata u ulici Ruđera Boškovića u Novom Pazaru, u tri kamiona pronađena je nafta bez... »

Hapšenje u Novom Pazaru: U kamionima mu našli 7.000 litara nafte bez papira

Kurir pre 3 dana
NOVI PAZAR - Novopazarska policija uhapsila je jednu osobu u čijim je kamionima pronađeno 7.000 litara nafte bez važeće dokumentacije.
Naftu su pronašli pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u saradnji s pripadnicima Policijske uprave u Novom Pazaru, objavio je Indeksonlajn. Prilikom pretresa objekata u ulici Ruđera BoŠkovića u Novom Pazaru, u tri... »

Zaplena u Novom Pazaru: Pronađeno 7.000 litara nafte bez važeće dokumentacije

Blic pre 4 dana
Novopazarska policija uhapsila je jednu osobu u čijim je kamionima pronađeno 7.000 litara nafte bez važeće dokumentacije, objavio je Indeksonlajn.
Naftu su pronašli su pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u saradnji sa pripadnicima Odeljenja policije Policijske uprave u Novom Pazaru. Prilikom pretresa objekata u ulici Ruđera Boškovića u Novom Pazaru, u tri kamiona... »

N.Pazar: Zaplenjeno 7.000 litara nafte, jedna osoba uhapšena

Večernje novosti pre 4 dana
Novopazarska policija uhapsila je jednu osobu u čijim je kamionima pronađeno 7.000 litara nafte bez važeće dokumentacije, objavio je Indeksonlajn
Novopazarska policija uhapsila je jednu osobu u čijim je kamionima pronađeno 7.000 litara nafte bez važeće dokumentacije, objavio je Indeksonlajn. Naftu su pronašli su pripadnici Odeljenja kriminalističke policije u saradnji sa... »
©2019 Netmark d.o.o.