Povezane vesti

Milutin Mrkonjić o Miri Marković: Red je da država pomogne oko sahrane

Telegraf pre 9 dana
Počasni predsednik SPS-a kaže da je red, kada umre državnik ili njegova žena posle 16 godina u izgnanstvu, da država pomogne
Počasni predsednik SPS-a i poslanik Milutin Mrkonjić smatra da država treba da pomogne oko sahrane Mirjane Marković, supruge nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića i predsednice Jugoslovenske levice koja je juče umrla u... »

Kurir saznaje: Mira Marković će biti kremirana u Moskvi i u subotu sahranjena pored Slobodana pod lipom u Požarevcu!

Kurir pre 9 dana
Kako Kurir saznaje, Mira Marković biće sahranjena u subotu pored supruga Slobodna Miloševića u Požarevcu.
Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Mire Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu u 15 časova, potvrdio je njen sin Marko Milošević za BK televiziju. Dragomir Karić, poslanik Pokreta snaga Srbije i poslednja osoba iz... »

Sahrana Mire Marković u subotu u Požarevcu

RTV pre 9 dana
RTV: Sahrana Mire Marković u subotu u Požarevcu
BEOGRAD - Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu u 15 časova, potvrdio je njen sin Marko Milošević za BK televiziju.
"Time će biti ispunjena njena želja da počiva ispod lipe pored svog supruga Slobodana Miloševića, bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije", navedeno je u saopštenju. Navodi se i da je Mira Marković preminula u 77. godini u... »

Bi-Bi-Si o smrti Mire Marković: Bila je jedan od najuticajnijih savetnika Slobodana Miloševića

Večernje novosti pre 9 dana
Vest o smrti supruge Slobodana Miloševića Mirjane Mire Marković preneli su strani mediji
Vest o smrti supruge Slobodana Miloševića Mirjane Mire Marković preneli su strani mediji. Informaciju da je Markovićeva preminula u Moskvi za britanski "Bi-Bi-Si" potvrdio je Milutin Mrkonjić, kako se kaže, dugogodišnji blizak... »

Mrkonjić o Miri Marković: Red je da država pomogne VIDEO

B92 pre 9 dana
B92: Mrkonjić o Miri Marković: Red je da država pomogne VIDEO
Beograd -- Mira Marković jeste bila žena Slobodana Miloševića, ali sve državne odluke donosili su državni organi, kaže Milutin Mrkonjić, prijatelj porodice Milošević.
Podsetimo, u Rusiji je juče u 77. godini preminula Mirjana Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića i predsednica Jugoslovenske levice. Javnosti je poznata po političkom angažmanu devedesetih godina kojim je... »

Mrkonjić: Ako deca odluče, vlast da omogući sahranu Mirjane Marković u Srbiji

N1 Info pre 9 dana
Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je da očekuje da vlast omogući sahranu Mirjane Marković u Srbiji i dolazak njene dece.
"Ako deca budu donela odluku da se Mira sahrani u Srbiji, očekujem da će vlast da stvori uslove da deca dođu", rekao je Mrkonjić za Prvu televiziju, povodom smrti udovice nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, koja... »

Mrkonjić: Država da omogući Mirinu sahranu

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je danas da očekuje da vlast omogući sahranu Mirjane Marković u Srbiji i dolazak njene dece.
"Ako deca budu donela odluku da se Mira sahrani u Srbiji, očekujem da će vlast da stvori uslove da deca dođu", rekao je Mrkonjić za Prvu televiziju, povodom smrti udovice nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, koja... »

Mrkonjić o Miri Marković: Red je da država pomogne

Mondo pre 9 dana
Počasni predsednik SPS-a i poslanik Milutin Mrkonjić smatra da država treba da pomogne oko sahrane Mirjane Marković, koja je umrla u Rusiji.
U Rusiji je juče u 77. godini preminula Mirjana Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića i predsednica Jugoslovenske levice. Milutin Mrkonjić za TV Prva smatra da porodica Milošević sada zaslužuje pomoć... »

Mrkonjić: Red je da država pomogne porodici Milošević

Radio 021 pre 9 dana
Mira Marković jeste bila žena Slobodana Miloševića, ali sve državne odluke donosili su državni organi, kaže Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS-a, narodni poslanik i prijatelj porodice Milošević.
U Rusiji je juče u 77. godini preminula Mirjana Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića i predsednica Jugoslovenske levice. Javnosti je poznata po političkom angažmanu 90-tih godina kojim je uticala na... »

Porodična tragedija i simbol osvete: Evo zbog čega je Mira Marković nosila cvet u kosi

Blic pre 10 dana
Mirjana Marković, prva predsednica Jugoslovenske levice (JUL) i supruga nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića umrla je danas od upale pluća u 77. godini.
Markovićeva je nosila cvet u kosi i po njemu bila poznata. O posebnom značenju tog cveta pisao je Nedeljnik, a ovo su odlomci iz tog teksta. Mira Marković se, kad je napunila 17 godina, odlučila na jedno uistinu vrlo neobično i... »

Bi-Bi-Si o smrti Mire Marković: Bila je jedan od najuticajnijih savetnika Slobodana Miloševića

Blic pre 10 dana
Vest o smrti bivše supruge Slobodana Miloševića Mirjane Mire Marković preneli su strani mediji.
Informaciju da je Markovićeva preminula u Moskvi za britanski "Bi-Bi-Si" potvrdio je Milutin Mrkonjić, kako se kaže, dugogodišnji blizak prijatelj porodice Milošević. Kako se navodi, poznata kao "dama Balkana", Mira Marković je... »

Umrla Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića

Danas pre 10 dana
Mirjana Marković, udovica bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, preminula je u 77. godini u Rusiji, gde je živela od 2002. godine, potvrdio je za BBC na srpskom njen bliski saradnik i prijatelj Milutin Mrkonjić. Mrkonjić je u telefonskom razgovoru dodao da se detalji oko organizacije... »
©2019 Netmark d.o.o.