Povezane vesti

Milutin Mrkonjić o Miri Marković: Red je da država pomogne oko sahrane

Telegraf 15.04.2019
Počasni predsednik SPS-a kaže da je red, kada umre državnik ili njegova žena posle 16 godina u izgnanstvu, da država pomogne. Počasni predsednik SPS-a i poslanik Milutin Mrkonjić smatra da država treba da pomogne oko sahrane Mirjane Marković… »

Sahrana Mire Marković u subotu u Požarevcu

RTV 15.04.2019
BEOGRAD - Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu u 15 časova, potvrdio je njen sin Marko Milošević za BK televiziju. "Time će biti ispunjena njena želja da počiva ispod lipe pored svog supruga… »

Kurir saznaje: Mira Marković će biti kremirana u Moskvi i u subotu sahranjena pored Slobodana pod lipom u Požarevcu!

Kurir 15.04.2019
Kako Kurir saznaje, Mira Marković biće sahranjena u subotu pored supruga Slobodna Miloševića u Požarevcu. Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Mire Marković biće položena u grob u Požarevcu u subotu u 15 časova, potvrdio je njen sin Marko… »

Bi-Bi-Si o smrti Mire Marković: Bila je jedan od najuticajnijih savetnika Slobodana Miloševića

Večernje novosti 15.04.2019
Vest o smrti supruge Slobodana Miloševića Mirjane Mire Marković preneli su strani mediji. Vest o smrti supruge Slobodana Miloševića Mirjane Mire Marković preneli su strani mediji. Informaciju da je Markovićeva preminula u Moskvi za britanski… »

Mrkonjić o Miri Marković: Red je da država pomogne VIDEO

B92 15.04.2019
Beograd -- Mira Marković jeste bila žena Slobodana Miloševića, ali sve državne odluke donosili su državni organi, kaže Milutin Mrkonjić, prijatelj porodice Milošević. Podsetimo, u Rusiji je juče u 77. godini preminula Mirjana Marković, supruga… »

Mrkonjić: Ako deca odluče, vlast da omogući sahranu Mirjane Marković u Srbiji

N1 Info 15.04.2019
Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je da očekuje da vlast omogući sahranu Mirjane Marković u Srbiji i dolazak njene dece. "Ako deca budu donela odluku da se Mira sahrani u Srbiji, očekujem da će vlast… »

Mrkonjić: Država da omogući Mirinu sahranu

Dnevnik 15.04.2019
BEOGRAD: Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutin Mrkonjić izjavio je danas da očekuje da vlast omogući sahranu Mirjane Marković u Srbiji i dolazak njene dece. "Ako deca budu donela odluku da se Mira sahrani u Srbiji, očekujem… »

Mrkonjić o Miri Marković: Red je da država pomogne

Mondo 15.04.2019
Počasni predsednik SPS-a i poslanik Milutin Mrkonjić smatra da država treba da pomogne oko sahrane Mirjane Marković, koja je umrla u Rusiji. U Rusiji je juče u 77. godini preminula Mirjana Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Slobodana… »

Mrkonjić: Red je da država pomogne porodici Milošević

Radio 021 15.04.2019
Mira Marković jeste bila žena Slobodana Miloševića, ali sve državne odluke donosili su državni organi, kaže Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS-a, narodni poslanik i prijatelj porodice Milošević. U Rusiji je juče u 77. godini preminula… »

Porodična tragedija i simbol osvete: Evo zbog čega je Mira Marković nosila cvet u kosi

Blic 14.04.2019
Mirjana Marković, prva predsednica Jugoslovenske levice (JUL) i supruga nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića umrla je danas od upale pluća u 77. godini. Markovićeva je nosila cvet u kosi i po njemu bila poznata. O posebnom značenju tog… »

Bi-Bi-Si o smrti Mire Marković: Bila je jedan od najuticajnijih savetnika Slobodana Miloševića

Blic 14.04.2019
Vest o smrti bivše supruge Slobodana Miloševića Mirjane Mire Marković preneli su strani mediji. Informaciju da je Markovićeva preminula u Moskvi za britanski "Bi-Bi-Si" potvrdio je Milutin Mrkonjić, kako se kaže, dugogodišnji blizak prijatelj… »

Umrla Mira Marković, udovica Slobodana Miloševića

Danas 14.04.2019
Mirjana Marković, udovica bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića, preminula je u 77. godini u Rusiji, gde je živela od 2002. godine, potvrdio je za BBC na srpskom njen bliski saradnik i prijatelj Milutin Mrkonjić. Mrkonjić je u telefonskom… »

Vesti dana »