Povezane vesti

Orban o izjavi Trifunovića: Nemamo dovoljno Mađara ni kod kuće

B92 pre 9 dana
B92: Orban o izjavi Trifunovića: Nemamo dovoljno Mađara ni kod kuće
Subotica -- Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da je izjava lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića o doseljavanju Mađara u Srbiju "neuspešna".
"Čujem da ima jedan opozicioni političar koji kaže da će se mnogo Mađara doseliti u Srbiju. Nažalost, mi nemamo dovoljno Mađara ni kod kuće", odgovorio je Orban na pitanje novinara o Trifunovićevim komentarima na mitingu u... »

Evo šta kaže Viktor Orban o izjavi Sergeja Trifunovića

Mondo pre 9 dana
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je izjava lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića o doseljavanju Mađara u Srbiju "neuspešna".
Foto: Tanjug/Jarosalv Pap "Čujem da ima jedan opozicioni političar koji kaže da će se mnogo Mađara doseliti u Srbiju. Nažalost, mi nemamo dovoljno Mađara ni kod kuće", odgovorio je Orban na pitanje novinara o Trifunovićevim... »

Trifunović: Izvinjavam se, Mađari, to je bio lapsus

B92 pre 9 dana
B92: Trifunović: Izvinjavam se, Mađari, to je bio lapsus
Beograd -- Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvinio se svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju.
On je to, podseća Beta, rekao na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu. Prema njegovim rečima, to je bio lapsus. Trifunović je u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji Nova S naveo da je na početku protesta pozdravio sve... »

Trifunović: Izvinjavam se Mađari, to je bio lapsus

Danas pre 9 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvinio se danas svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju, na protestu „Jedan od pet miliona“ u Beogradu, i rekao da je to bio lapsus.
Trifunović je u emisiji „Utisak nedelje“ na televiziji Nova S naveo da je na početku protesta pozdravio sve građane Srbije, uključujući Mađare, a da je njegova izjava bila lapsus jer „razmišlja brže nego što govori“. „Od 23... »

Trifunović: Izvinjavam se Mađari, to je bio lapsus

Mondo pre 9 dana
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvinio se svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju, na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu, i rekao da je to bio lapsus.
Foto: MONDO, Stefan Stojanović Trifunović je u emisiji "Utisak nedelje" naveo da je na početku protesta pozdravio sve građane Srbije, uključujući Mađare, a da je njegova izjava bila lapsus jer "razmišlja brže nego što govori".... »

Trifunović se izvinio Mađarima zbog "lapsusa"

SEEbiz pre 9 dana
BEOGRAD - Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović izvinio se danas svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Madjara u Srbiju, na protestu „Jedan od pet miliona" u Beogradu, i rekao da je to bio lapsus.
Trifunović je u emisiji „Utisak nedelje" na televiziji Nova S naveo da je na početku protesta pozdravio sve građane Srbije, uključujući Mađare, a da je njegova izjava bila lapsus jer „razmišlja brže nego što govori". „Od 23... »

Mađarski pokret traži izvinjenje od Sergeja Trifunovića

Danas pre 10 dana
Mađarski pokret optužio je večeras lidera Pokreta slobodnih gradjana Sergeja Trifunovića da je teško uvredio vojvođanske Madjare na mitingu opozicije u Beogradu i zatražio od njega izvinjenje.
„Govoreći o odlasku mladih iz Srbije, osvrnuli ste se i na organizovano doseljavanje migranata, i među njih ste svrstali Mađare koji duže od 1.000 godina žive na ovim prostorima“, navelo je Predsedništvo Mađarskog pokreta u... »
©2019 Netmark d.o.o.