Povezane vesti

Orban o izjavi Trifunovića: Nemamo dovoljno Mađara ni kod kuće

B92 15.04.2019
Subotica -- Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da je izjava lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića o doseljavanju Mađara u Srbiju "neuspešna". "Čujem da ima jedan opozicioni političar koji kaže da će se mnogo Mađara doseliti u… »

Evo šta kaže Viktor Orban o izjavi Sergeja Trifunovića

Mondo 15.04.2019
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je izjava lidera Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića o doseljavanju Mađara u Srbiju "neuspešna". Foto: Tanjug/Jarosalv Pap "Čujem da ima jedan opozicioni političar koji kaže da će se… »

Trifunović: Izvinjavam se, Mađari, to je bio lapsus

B92 15.04.2019
Beograd -- Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvinio se svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju. On je to, podseća Beta, rekao na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu. Prema njegovim rečima, to… »

Trifunović: Izvinjavam se Mađari, to je bio lapsus

Danas 15.04.2019
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvinio se danas svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju, na protestu „Jedan od pet miliona“ u Beogradu, i rekao da je to bio lapsus. Trifunović je u emisiji… »

Trifunović: Izvinjavam se Mađari, to je bio lapsus

Mondo 15.04.2019
Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izvinio se svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Mađara u Srbiju, na protestu "Jedan od pet miliona" u Beogradu, i rekao da je to bio lapsus. Foto: MONDO, Stefan Stojanović… »

Trifunović se izvinio Mađarima zbog "lapsusa"

SEEbiz 15.04.2019
BEOGRAD - Predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović izvinio se danas svim Mađarima zbog izjave o naseljavanju Sirijaca i Madjara u Srbiju, na protestu „Jedan od pet miliona" u Beogradu, i rekao da je to bio lapsus. Trifunović je u… »

Mađarski pokret traži izvinjenje od Sergeja Trifunovića

Danas 14.04.2019
Mađarski pokret optužio je večeras lidera Pokreta slobodnih gradjana Sergeja Trifunovića da je teško uvredio vojvođanske Madjare na mitingu opozicije u Beogradu i zatražio od njega izvinjenje. „Govoreći o odlasku mladih iz Srbije, osvrnuli ste… »

Vesti dana »