Tramp obara rekorde

Tramp obara rekorde

Vesti online pre 9 dana
Predsednik SAD Donald Tramp prijaviće da je na ime kampanje za reizbor na predsedničkim izborima 2020. godine u prvom kvartalu ove godine prikupio više od 30 miliona, ššto je više nego što su njegova dva glavna demokratska rivala skupila zajedno, navodi AP.
Američka agencija navodi da to znači da je Trampov fond za predstojeću kampanju porastao na čak 40,8 miliona dolara, Što je do sada nije uspeo nijedan predsednik koji se tokom prvog mandata spremao za reizbor. Izvori iz Trampovog... »

Trampov rekord, za reizbor već prikupio više od 40 miliona $

B92 pre 9 dana
B92: Trampov rekord, za reizbor već prikupio više od 40 miliona $
Vašington -- Predsednik SAD Donald Tramp prijaviće da je za kampanju za reizbor na predsedničkim izborima 2020. u prvom kvartalu ove godine prikupio više od 30 miliona $.
To je više nego što su njegova dva glavna demokratska rivala skupila zajedno, navodi AP. Američka agencija navodi da to znači da je Trampov fond za predstojeću kampanju porastao na čak 40,8 miliona dolara, što je do sada nije... »

Tramp obara rekorde: Za kampanju za predsedničke izbore 2020. već je prikupio više nego konkurencija zajedno

Blic pre 9 dana
Predsednik SAD Donald Tramp prijaviće da je na ime kampanje za reizbor na predsedničkim izborima 2020. godine u prvom kvartalu ove godine prikupio više od 30 miliona, ššto je više nego što su njegova dva glavna demokratska rivala skupila zajedno, navodi AP. Američka agencija navodi da to znači da... »

Tramp za kampanju već prikupio više od 40 miliona dolara

RTV pre 9 dana
RTV: Tramp za kampanju već prikupio više od 40 miliona dolara
VAŠINGTON - Predsednik SAD Donald Tramp prijaviće da je na ime kampanje za reizbor na predsedničkim izborima 2020. godine u prvom kvartalu ove godine prikupio više od 30 miliona, što je više nego što su njegova dva glavna demokratska rivala skupila zajedno, navodi AP.
Američka agencija navodi da to znači da je Trampov fond za predstojeću kampanju porastao na čak 40,8 miliona dolara, što je do sada nije uspeo nijedan predsednik koji se tokom prvog mandata spremao za reizbor. Izvori iz Trampovog... »

Trumpov rekord: Za reizbor prikupio više od 40 miliona dolara

Al Jazeera pre 9 dana
Prosjek donacija za novu kampanju američkog predsjednika iznosio je 34,26 dolara.
Američki predsednik Donald Trump prijavit će da je na ime kampanje za reizbor na predsjedničkim izborima 2020. godine u prvom kvartalu ove godine prikupio više od 30 miliona dolara, što je više nego što su njegova dva glavna... »
©2019 Netmark d.o.o.