Ulica nije mesto za razgovore o važnim pitanjima

Ulica nije mesto za razgovore o važnim pitanjima

Politika pre 3 dana
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek učestvovao na sastancima koji su zakazivani u u parlamentu jer je... »

Jovanović: Epilog protesta jasan - jedno veliko ništa

N1 Info pre 3 dana
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da su protesti na ulici "sjajno mesto" ako nekoga želite da "izvređate" ili "poručite mu da će nestati".
"Ulica nije mesto na kojem možete da razgovarate o ekonomiji, Evropi i medijima. Kada politiku vodite na ulici morate biti svesni da na taj način definišete put kojim će ići društvo", rekao je Jovanović za RTS komentarišući... »

Jovanović: Skupština jedino mesto za razgovore

RTS pre 3 dana
RTS: Jovanović: Skupština jedino mesto za razgovore
Lider LDP-a Čedomir Jovanović navodi za RTS da će njegova partija sutra otići na konsultacije kod predsednice Skupštine, jer to je, kako tvrdi, jedino mesto gde treba razgovarati i gde treba izneti svoje stavove. LDP neće, kaže Jovanović, učestvovati u razgovorima koji izlaze iz zakonskih okvira.
Čedomir Jovanović je, gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a, rekao treba doći do dijaloga vlasti i opozicije, kako bi se utvrdili uslovi za izlazak na izbore. "Izbore sam smatrao i smatram najozbiljnijim poslom koji radimo kao... »

Čeda Jovanović: Idem danas kod Maje Gojković! Skupština je apsolutno mesto za razgovor, ulica ne! Epilog SzS je meni jasan, a to je jedno veliko ništa

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek učestvovao na sastancima koji su zakazivani u u... »

Jovanović: Ulica nije mesto na kojem se razgovara o Evropi, ekonomiji i medijima

Danas pre 3 dana
Lider LDP-a Čedomir Jovanović navodi za RTS da će njegova partije sutra otići na konsultacije kod predsednice skupštine, jer to je kako tvrdi jedino mesto gde treba razgovarati i gde treba izneti svoje stavove.
LDP neće, kaže Jovanović učestvovati u razgovorima koji izlaze iz zakonskih okvira. Čedomir Jovanović je gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a treba doći do dijaloga vlast i opozicije, kako bi se utvrdili uslovi za izlazak na... »

Jovanović: Ulica nije mesto za razgovore o važnim pitanjima

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek učestvovao na sastancima koji su zakazivani u u parlamentu jer je to njegov posao.
"Skupština je apsolutno mesto za razgovor. Ne vidim koje bi to drugo mesto bilo. I dalje mislim da je potrebno da dođe do razgovora vladajuće koalicije i opozicije. Smatram da je potrebno napraviti dogovor unutar društva koji bi... »

Jovanović: Epilog SzS – jedno veliko ništa

RTV pre 3 dana
RTV: Jovanović: Epilog SzS – jedno veliko ništa
BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek učestvovao na sastancima koji su zakazivani u parlamentu jer je to njegov posao.
"Skupština je apsolutno mesto za razgovor. Ne vidim koje bi to drugo mesto bilo. I dalje mislim da je potrebno da dođe do razgovora vladajuće koalicije i opozicije. Smatram da je potrebno napraviti dogovor unutar društva koji bi... »

Čedomir Jovanović: "Lupetaranje" Sergeja Trifunovića

Mondo pre 3 dana
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da su protesti na ulici "sjajno mesto" ako nekoga želite da "izvređate" ili "poručite mu da će nestati".
Foto: Mondo/Stefan Stojanović "Ulica nije mesto na kojem možete da razgovarate o ekonomiji, Evropi i medijima. Kada politiku vodite na ulici morate biti svesni da na taj način definišete put kojim će ići društvo", rekao je... »
©2019 Netmark d.o.o.