Povezane vesti

Ulica nije mesto za razgovore o važnim pitanjima

Politika 15.04.2019
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek učestvovao na… »

Jovanović: Epilog protesta jasan - jedno veliko ništa

N1 Info 15.04.2019
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da su protesti na ulici "sjajno mesto" ako nekoga želite da "izvređate" ili "poručite mu da će nestati". "Ulica nije mesto na kojem možete da razgovarate o ekonomiji, Evropi i… »

Jovanović: Skupština jedino mesto za razgovore

RTS 15.04.2019
Lider LDP-a Čedomir Jovanović navodi za RTS da će njegova partija sutra otići na konsultacije kod predsednice Skupštine, jer to je, kako tvrdi, jedino mesto gde treba razgovarati i gde treba izneti svoje stavove. LDP neće, kaže Jovanović… »

Jovanović: Ulica nije mesto za razgovore o važnim pitanjima

Dnevnik 15.04.2019
BEOGRAD: Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek… »

Čedomir Jovanović: "Lupetaranje" Sergeja Trifunovića

Mondo 15.04.2019
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je danas da su protesti na ulici "sjajno mesto" ako nekoga želite da "izvređate" ili "poručite mu da će nestati". Foto: Mondo/Stefan Stojanović "Ulica nije mesto na kojem možete… »

Jovanović: Epilog SzS – jedno veliko ništa

RTV 15.04.2019
BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek… »

Jovanović: Ulica nije mesto na kojem se razgovara o Evropi, ekonomiji i medijima

Danas 15.04.2019
Lider LDP-a Čedomir Jovanović navodi za RTS da će njegova partije sutra otići na konsultacije kod predsednice skupštine, jer to je kako tvrdi jedino mesto gde treba razgovarati i gde treba izneti svoje stavove. LDP neće, kaže Jovanović… »

Čeda Jovanović: Idem danas kod Maje Gojković! Skupština je apsolutno mesto za razgovor, ulica ne! Epilog SzS je meni jasan…

Kurir 15.04.2019
BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da da će se pojaviti na razgovoru na koji je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković pozvala predstavnike svih parlamentarnih stranaka, jer je, kako kaže, uvek… »

Vesti dana »