Povezane vesti

U 18: od 170 katastara štrajk u režimu minimuma procesa rada

Blic pre 6 dana
Od 170 službi za katastar nepokretnosti u Srbiji, u 18 njih jedan broj zaposlenih se izjasnio da štrajkuju u režimu minimuma procesa rada, a od ukupnop 2.226 zaposlenih u Republičkom geodetskom zavodu njih 127 se izjasnilo da su u štrajku, rečeno je Tanjugu u (RGZ). Na osnovu odluke direktora... »

Republički geodetski zavod: Od ukupno 170 službi za katastar nepokretnosti u Srbiji, njih 152 rade u punom kapacitetu a u samo 18 uveden je obavezni minimum rada!

Kurir pre 6 dana
Od 2.226 zaposlenih u Republičkom geodetskom zavodu za štrajk se, prvog dana primene minimuma procesa rada, izjasnilo 127 zaposlenih.
Od ukupno 170 službi za katastar nepokretnosti u Srbiji, 152 službe katastra rade u punom kapacitetu, a u 18 katastara uspostavljen je minimuma procesa rada. Od većih gradskih centara minimum procesa rada primenjuje se u... »

Katastar od danas dostupan građanima

Politika pre 7 dana
Građani Srbije od danas ponovo mogu da dobiju usluge u službama za katastar nepokretnosti, u skladu sa Odlukom o minimumu procesa rada u RGZ-u, a koju je doneo direktor te institucije Borko Drašković na osnovu uredbe Vlade Srbije. Utvrđeno je da zaposleni mogu organizovati štrajk, ali tako da ne... »

Ponovo radi katastar: Od danas nesmetan upis nekretnina

Kamatica pre 7 dana
Građani Srbije od danas ponovo mogu da dobiju usluge u službama za katastar nepokretnosti, u skladu sa Odlukom o minimumu procesa rada u RGZ-u, a koju je doneo direktor te institucije Borko Drašković na osnovu uredbe Vlade Srbije. Utvrđeno je da zaposleni mogu organizovati štajk, ali tako da ne... »

Katastar od danas dostupan građanima

Večernje novosti pre 7 dana
Građani Srbije od danas ponovo mogu da dobiju usluge u službama za katastar nepokretnosti, u skladu sa Odlukom o minimumu procesa rada u RGZ-u, a koju je doneo direktor te institucije Borko Drašković
Građani Srbije od danas ponovo mogu da dobiju usluge u službama za katastar nepokretnosti, u skladu sa Odlukom o minimumu procesa rada u RGZ-u, a koju je doneo direktor te institucije Borko Drašković na osnovu uredbe Vlade... »

Kraj agonije: Od danas nesmetan upis nekretnina

B92 pre 7 dana
B92: Kraj agonije: Od danas nesmetan upis nekretnina
Beograd -- Posle četiri meseca štrajka i blokade pisarnica jednog broja organizacionih jedinica katastra, normalizuje se rad katastra.
Građani Srbije od danas ponovo mogu da dobiju usluge u službama za katastar nepokretnosti, u skladu sa Odlukom o minimumu procesa rada u RGZ-u, a koju je doneo direktor te institucije Borko Drašković na osnovu uredbe Vlade... »

Katastar od danas dostupan građanima

RTV pre 7 dana
RTV: Katastar od danas dostupan građanima
BEOGRAD - Građani Srbije od danas ponovo mogu da dobiju usluge u službama za katastar nepokretnosti, u skladu sa Odlukom o minimumu procesa rada u RGZ-u, a koju je doneo direktor te institucije Borko Drašković na osnovu uredbe Vlade Srbije.
Utvrđeno je da zaposleni mogu organizovati štajk, ali tako da ne ugroze javni interes, opštu sigurnost, sigurnost lica i imovine, kao i funkcinisanje zavoda. Odlukom, koja je doneta na osnovu Uredbe Vlade Srbije, određuje da za... »
©2019 Netmark d.o.o.