Povezane vesti

Upad u firmu u vranjskoj banji Upali u firmu, vezali čuvara, pa zapalili kamione (Foto/ Video)

Večernje novosti pre 9 dana
Maskirani i naoružani napadači upali u Građevinsko preduzeće "5D" u Prevalcu kod Vranja i podmetnuli požar. Vlasnik sumnja da iza svega stoji lokalna konkurentska firma
TROJICA maskiranih i naoružanih napadača, u noći između nedelje i ponedeljka u selu Prevalac kod Vranja, vezali su čuvara i zapalili gotovo kompletan vozni park u bazi privatnog preduzeća za niskogradnju "5D". Šteta je ogromna i... »

Ko je spalio vozni park i asfaltnu bazu Ugričića kod Vranja?

RTV pre 9 dana
RTV: Ko je spalio vozni park i asfaltnu bazu Ugričića kod Vranja?
VRANJE - Policija u Vranju još nema novih saznanja o požaru koji je u ponedeljak rano ujutro podmetnut u voznom parku i asfatnoj bazi privatnog građevinskog preduzeća "5D" u vranjskom selu Prevalac, kada su izgoreli kamioni i objekti te firme, a istraga je u toku.
Preduzeće je vlasništvo porodice Ugričić, poreklom iz Hrvatske, a u požaru je izgorelo devet kamiona sa tri građevinske mašine, deo asfaltne i deo betonske baze, potvrdili su u toj firmi. "Oko dva sata noćas su došle tri osobe... »

Betonirali Koridor, spalili im firmu do temelja

Mondo pre 9 dana
U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme koja je radila na Koridoru 10. Policija je pokrenula istragu.
Foto: Mondo/ Goran Sivački U požaru, srećom, nema povređenih ali je šteta ogromna. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo do paljenja objekta, kamiona i druge mehanizacije privatnog preduzeća, te da... »

Došli su naoružani usred noći, vezali čuvara i stavili mu kesu na glavu: Sin vlasnika firme o napadu na firmu 5D! Postojimo od 1969, sada je sve spaljeno i pretvoreno u pepeo!

Kurir pre 9 dana
Pucali su rezervoari od ulja, pucale su neke boce kiseonika, gume, bile su jake eksplozije.
Nekoliko naoružanih lica došlo je i zavezalo stražara. Stavili su mu kesu na glavu i počeli su od vozila do vozila da stavljaju flaše benzina. Stavili su ih i u fabriku betona, potom na građevinske mašine, asfaltnu bazu i... »

"Upali su usred noći, vezali čuvara i stavili mu kesu na glavu": Sin vlasnika firme koju su zapalili piromani prepričava detalje stravčnog požara

Blic pre 9 dana
"Nekoliko naoružanih lica došlo je i zavezalo stražara.
Stavili su mu kesu na glavu i počeli su od vozila do vozila da stavljaju flaše benzina. Stavili su ih i u fabriku betona, potom na građevinske mašine, asfaltnu bazu i separaciju peska. I onda su sve su to zapalili." Ovako za "Vranjsku plus" prepričava detalje užasnog... »

Ko je i zašto zapalio pola firme i kamione kod Vranja?

B92 pre 9 dana
B92: Ko je i zašto zapalio pola firme i kamione kod Vranja?
Vranje -- U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u policiji u Vranju.
U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da su zapaljeni objekti, kamioni i druga mehanizacija privatnog preduzeća, te da je policija odmah po prijavi izašla na mesto događaja, kao i... »

Za nekoliko minuta uništili porodičnu firmu: Upali usred noći, obezbeđenju uperili pištolj u glavu, pa zapalili sve, šteta: Pola miliona

Blic pre 9 dana
Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće "5D" porodice Ugrčić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne baze. Šteta se procenjejue na preko pola miliona evra.... »

Nova „Savamala“ u Vranju: Zapaljena imovina privatne firme

Nova ekonomija pre 9 dana
Maskirani i naoružani napadači oko 2 sata posle ponoći u selu Prevalac kod Vranja vezali su stražara i zapalili gotovo kompletan vozni park u bazi privatnog preduzeća za niskogradnju 5D, javile su Južne vesti. "Oko dva sata noćas su došla tri lica sa fantomkama vezali stražara, iako je sve bilo... »

Napali radnika obezbeđenja i zapalili devet kamiona

RTS pre 9 dana
RTS: Napali radnika obezbeđenja i zapalili devet kamiona
Noćas je u selu Prevalac kod Vranja zapaljen veći deo mehanizacije građevinske firme 5 D. Maskirani napadači vezali su čuvara i polili benzinom kamione i građevinske mašine.
Sat i 30 minuta posle ponoći maskirane osobe ušle su u građevinsku firmu, savladale radnika obezbeđenja i počele da pale mehanizaciju. Vatra je uništila devet kamiona i tri građevinske mašine, zahvaćen je i deo fabrike betona,... »

Za nekoliko minuta uništili porodičnu firmu Upali usred noći, obezbeđenju uperili pištolj u glavu, pa zapalili sve, šteta: Pola miliona

Press pre 9 dana
Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće "5D" porodice Ugričić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne baze. Šteta se procenjejue na preko pola miliona evra.
Foto:Blic Naime, radi se o porodičnoj firmi sa oko 70 zaposlenih. - Radili smo dobro i pošteno, dobijali poslove na tenderima. Sav beton novog autoputa od Grdeličke klisure do Vranja smo mi napravili i dobili sve moguće pohvale... »

Nezapamćeno divljanje piromana u okolini Vranja

Danas pre 9 dana
U selu Prevalac, nadomak Vranja danas, nekoliko sati iz ponoći, još uvek nepoznati napadači nakon što su vezali čuvara zapalili su više građevinskih mašina preduzeća „5 D“.
Nezvanično se saznaje da su priomani bili maskirani i da je reč o više izvršioca ovog teškog krivičnog dela. U požaru nije bilo povređenih, ali je prema navodima portparolke ovog preduzeća Sonje Ugričić pričinjena materijalna... »

Zapaljeni objekat i kamioni građevinske firme

Dnevnik pre 9 dana
VRANjE: U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji.
U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo do paljenja objekta, kamiona i druge mehanizacije privatnog preduzeća, te da je policija odmah po prijavi izašla na lice mesta, kao i... »

Rano jutros zapalili objekat i kamione privatne firme

Politika pre 9 dana
U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji.
U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo do paljenja objekta, kamiona i druge mehanizacije privatnog preduzeća, te da je policija odmah po prijavi izašla na lice mesta, kao i... »

Vranje: Zapalili devet kamiona

RTV pre 9 dana
RTV: Vranje: Zapalili devet kamiona
VRANJE - U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji. U požaru nema povređenih.
U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo do paljenja objekta, kamiona i druge mehanizacije privatnog preduzeća, te da je policija odmah po prijavi izašla na lice mesta, kao i ekipa... »

Piroman napravio haos kod Vranja: Napali radnika obezbeđenja firme, pa zapalili devet kamiona i tri objekta!

Blic pre 9 dana
U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uvidjaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji.
U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo do paljenja objekta, kamiona i druge mehanizacije privatnog preduzeća, te da je policija odmah po prijavi izašla na lice mesta, kao i... »

FOTO: Maskirani napadači vezali stražara i zapalili ceo vozni park vranjske firme

Radio 021 pre 9 dana
Maskirani i naoružani napadači oko 2 časa posle ponoći u selu Prevalac kod Vranja vezali su stražara i zapalili gotovo kompletan vozni park u bazi privatnog preduzeća za niskogradnju.
Portparolka vranjske policije Milena Dimitrijević kaže da su vatrogasci lokalizovali i ugasili požar. "Odmah po prijavi je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo, a uviđaj je u toku", kaže Dimitrijevićeva za Južne vesti.... »

Zapaljena imovina firme 5D, šteta pola miliona evra

OK radio pre 9 dana
Vranje - U noći između nedelje i ponedeljka zapaljene su građevinske mašine i vozila preduzeća „5D“ u selu Prevalac.
Kako navode iz ovog preduzeća, radi se o paljevini koju je izvršila grupa maskiranih i naoružanih ljudi, oko dva časa iza ponoći. Nakon upada na posed firme „5D“, napadači su vezali čuvara, a zatim krenuli da pale mašine i... »

Divljački napad piromana U selu kod Vranja: Napali radnika obezbeđenja pa zapalili 6 miksera, 3 kipera, radne mašine i čak 3 objekta?! Potraga u toku

Kurir pre 9 dana
VRANJE - U selu Panavlje kod Vranja rano jutros, oko tri časa posle ponoći, grupa huligana-piromana napala je radnika obezbeđenja jedne firme i nanela mu lakše povrede. Odmah potom usledilo je novo divljanje - grupa je zapalila čak 9 kamiona tamošnjeg preduzeća - 6 miksera, 3 kipera, 3 objekta i... »
©2019 Netmark d.o.o.