Povezane vesti

Upad u firmu u vranjskoj banji Upali u firmu, vezali čuvara, pa zapalili kamione (Foto/ Video)

Večernje novosti 15.04.2019
Maskirani i naoružani napadači upali u Građevinsko preduzeće "5D" u Prevalcu kod Vranja i podmetnuli požar. Vlasnik sumnja da iza svega stoji lokalna konkurentska firma. TROJICA maskiranih i naoružanih napadača, u noći između nedelje i ponedeljka… »

Ko je spalio vozni park i asfaltnu bazu Ugričića kod Vranja?

RTV 15.04.2019
VRANJE - Policija u Vranju još nema novih saznanja o požaru koji je u ponedeljak rano ujutro podmetnut u voznom parku i asfatnoj bazi privatnog građevinskog preduzeća "5D" u vranjskom selu Prevalac, kada su izgoreli kamioni i objekti te firme, a… »

Betonirali Koridor, spalili im firmu do temelja

Mondo 15.04.2019
U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme koja je radila na Koridoru 10. Policija je pokrenula istragu. Foto: Mondo/ Goran Sivački U požaru, srećom, nema povređenih ali je šteta ogromna. U policiji… »

Došli su naoružani usred noći, vezali čuvara i stavili mu kesu na glavu: Sin vlasnika firme o napadu na firmu 5D! Postojimo…

Kurir 15.04.2019
Pucali su rezervoari od ulja, pucale su neke boce kiseonika, gume, bile su jake eksplozije. Nekoliko naoružanih lica došlo je i zavezalo stražara. Stavili su mu kesu na glavu i počeli su od vozila do vozila da stavljaju flaše benzina. Stavili su ih i… »

"Upali su usred noći, vezali čuvara i stavili mu kesu na glavu": Sin vlasnika firme koju su zapalili piromani prepričava…

Blic 15.04.2019
"Nekoliko naoružanih lica došlo je i zavezalo stražara. Stavili su mu kesu na glavu i počeli su od vozila do vozila da stavljaju flaše benzina. Stavili su ih i u fabriku betona, potom na građevinske mašine, asfaltnu bazu i separaciju peska. I onda… »

Nova „Savamala“ u Vranju: Zapaljena imovina privatne firme

Nova ekonomija 15.04.2019
Maskirani i naoružani napadači oko 2 sata posle ponoći u selu Prevalac kod Vranja vezali su stražara i zapalili gotovo kompletan vozni park u bazi privatnog preduzeća za niskogradnju 5D, javile su Južne vesti. "Oko dva sata noćas su došla tri lica… »

Ko je i zašto zapalio pola firme i kamione kod Vranja?

B92 15.04.2019
Vranje -- U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u policiji u Vranju. U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da su… »

Za nekoliko minuta uništili porodičnu firmu: Upali usred noći, obezbeđenju uperili pištolj u glavu, pa zapalili sve…

Blic 15.04.2019
Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće "5D" porodice Ugrčić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne… »

Napali radnika obezbeđenja i zapalili devet kamiona

RTS 15.04.2019
Noćas je u selu Prevalac kod Vranja zapaljen veći deo mehanizacije građevinske firme 5 D. Maskirani napadači vezali su čuvara i polili benzinom kamione i građevinske mašine. Sat i 30 minuta posle ponoći maskirane osobe ušle su u građevinsku… »

Za nekoliko minuta uništili porodičnu firmu Upali usred noći, obezbeđenju uperili pištolj u glavu, pa zapalili sve…

Press 15.04.2019
Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće "5D" porodice Ugričić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne… »

Zapaljeni objekat i kamioni građevinske firme

Dnevnik 15.04.2019
VRANjE: U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji. U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je… »

Nezapamćeno divljanje piromana u okolini Vranja

Danas 15.04.2019
U selu Prevalac, nadomak Vranja danas, nekoliko sati iz ponoći, još uvek nepoznati napadači nakon što su vezali čuvara zapalili su više građevinskih mašina preduzeća „5 D“. Nezvanično se saznaje da su priomani bili maskirani i da je reč o… »

Vranje: Zapalili devet kamiona

RTV 15.04.2019
VRANJE - U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji. U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je… »

Rano jutros zapalili objekat i kamione privatne firme

Politika 15.04.2019
U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uviđaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji. U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo… »

Piroman napravio haos kod Vranja: Napali radnika obezbeđenja firme, pa zapalili devet kamiona i tri objekta!

Blic 15.04.2019
U selu Prevalac kod Vranja rano jutros je zapaljen objekat i kamioni jedne privatne firme, a uvidjaj je u toku, rečeno je Tanjugu u vranjanskoj policiji. U požaru nema povređenih. U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo… »

FOTO: Maskirani napadači vezali stražara i zapalili ceo vozni park vranjske firme

Radio 021 15.04.2019
Maskirani i naoružani napadači oko 2 časa posle ponoći u selu Prevalac kod Vranja vezali su stražara i zapalili gotovo kompletan vozni park u bazi privatnog preduzeća za niskogradnju. Portparolka vranjske policije Milena Dimitrijević kaže da su… »

Zapaljena imovina firme 5D, šteta pola miliona evra

OK radio 15.04.2019
Vranje - U noći između nedelje i ponedeljka zapaljene su građevinske mašine i vozila preduzeća „5D“ u selu Prevalac. Kako navode iz ovog preduzeća, radi se o paljevini koju je izvršila grupa maskiranih i naoružanih ljudi, oko dva časa iza… »

Divljački napad piromana U selu kod Vranja: Napali radnika obezbeđenja pa zapalili 6 miksera, 3 kipera, radne mašine i čak…

Kurir 15.04.2019
VRANJE - U selu Panavlje kod Vranja rano jutros, oko tri časa posle ponoći, grupa huligana-piromana napala je radnika obezbeđenja jedne firme i nanela mu lakše povrede. Odmah potom usledilo je novo divljanje - grupa je zapalila čak 9 kamiona… »

Vesti dana »