Ćerke Šaka Polumente preslikani tata!

Celi Balkan zna ko je džala brat: A sad je reper otkrio da ima i brata, a evo kako on izgleda! (foto)

Kurir pre 23 sata
Džala Brat, jedan od najpopularnijih repera i producenata u regionu, ne voli mnogo da eksponira svoju porodicu.
Jasmin Fazlić, kako mu je pravo ime, drži privatni život po strani, te tako tek s vremena na vreme objavi poneku fotografiju sa suprugom. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram Alma i njena ljepsa... »

Ćerke Šaka Polumente preslikani tata!

Svet plus pre 3 dana
Popularni pevač Šako Polumenta ima dve ćerke, a obe su prave lepotice, sudeći po komentarima koje dobijaju na društvenim mrežama. Ćerke Šaka Polumente preslikani tata!
Pevač Šako Polumenta povremeno oduševi fanove porodičnim fotografijama i snimcima, a ovaj put je pokazao ćerku Rijaldu, koja mu je podarila unuku Melani. Kratko je napisao ispod slike: "Moj život" Već je svima dobro poznata... »

Njegov život: Šako Polumenta ima 2 ćerke i obe izgledaju kao 1.000.000 dolara! Zbog starije se Instagram usijao od komentara! (foto)

Kurir pre 3 dana
Popularni pevač Šako Polumenta ima 2 ćerke, a obe su prave lepotice, sudeći po komentarima koje dobijaju na društvenim mrežama.
Pevač povremeno oduševi fanove porodičnim fotografijama i snimcima, a ovaj put je pokazao ćerku Rijaldu, koja mu je podarila unuku Melani. View this post on Instagram A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta) on Apr 14,... »

Svi znate kako izgleda Jala Brat, a sada je reper pokazao i brata! (FOTO)

Vesti online pre 3 dana
Jedan od najpopularnijih repera Jala Brat ne voli mnogo u javnosti da eksponira svoju porodicu, te je malo ko znao kako izgleda njegov rođeni brat.
Jasmin Fazlić, kako mu je pravo ime, na društvenim mrežama ponekad objavi fotografiju sa suprugom, a sada je pokazao i svog rođenog brata. - S bratom - kratko je on napisao u opisu fotografije sa jednog privatnog veselja. s'... »

Svi znate ko je Jala brat, a pogledajte kako izgleda njegov rodjeni brat! (FOTO)

Svet pre 3 dana
Džala Brat, jedan od najpopularnijih repera i producenata u regionu, ne voli mnogo da eksponira svoju porodicu. Jasmin Fazlić, kako mu je pravo ime, drži privatni život po strani, te tako tek s vremena na vreme objavi poneku fotografiju sa suprugom. Sada je pokazao kako izgleda njegov rođeni... »
©2019 Netmark d.o.o.