Povezane vesti

Sijarto: Evropska komisija veštački usporava integraciju Srbije u EU

Politika 15.04.2019
SUBOTICA – Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto „Ne možemo da prihvatimo da EU ne bi trebalo da se proširi… »

Stefanović sa mađarskim kolegom o saradnji dveju zemalja

Blic 15.04.2019
Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou. - Zajednička sednica dve… »

"Mađarska naš najveći prijatelj u EU"

B92 15.04.2019
Subotica -- Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u EU Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio ministar spoljnih poslova Srbije. Ivica Dačić u SUbotici, gde se održava zajednička sednica dve vlade… »

"Jaka Srbija je u interesu mađarske": Sijarto: Ne prihvatamo da nema proširenja pre 2025. i da EK veštački usporava…

Blic 15.04.2019
Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. - Ne možemo da prihvatimo da EU ne bi trebalo da se proširi pre 2025… »

Ministar odbrane Mađarske na sastanku sa Vulinom: "Ne podržavamo vojsku Kosova"

Blic 15.04.2019
Ministri odbrane Srbije i Mađarske Aleksandara Vulin i Tibor Benko istakli su danas u Subotici, gde se održava zajednička sednica vlada dveju zemalja, važnost daljeg unapređenja vojno-vojne saradnje, kada je Benko izjavio i da Mađarska ne podržava… »

Mađarska naš najveći prijatelj u EU

Politika 15.04.2019
Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije u Subotici, gde se održava sednica dve vlade. „U EU nemamo većeg… »

Dačić: Mađarska naš najveći prijatelj u EU

Vesti online 15.04.2019
Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije u Subotici, gde se održava sednica dve vlade. - U EU nemamo većeg… »

Sijarto: Učinićemo sve da se ubrzaju evrointegracije Srbije

Dnevnik 15.04.2019
SUBOTICA: Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. "Ne možemo da prihvatimo da EU ne bi trebalo da se proširi pre… »

Ministar odbrane Mađarske na sastanku sa Vulinom: "Ne podržavamo vojsku Kosova"

Press 15.04.2019
Ministri odbrane Srbije i Mađarske Aleksandara Vulin i Tibor Benko istakli su danas u Subotici, gde se održava zajednička sednica vlada dveju zemalja, važnost daljeg unapređenja vojno-vojne saradnje, kada je Benko izjavio i da Mađarska ne podržava… »

Dačić i Joksimovićeva sa Sijartom: Visok stepen razumevanja i poverenja

RTS 15.04.2019
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministarka evropskih integracija susreli su se sa ministrom spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peterom Sijartom. Na sastanku Dačića i Sijarta je izraženo obostrano… »

Stefanović i Pinter: Saradnja policija Srbije i Mađarske na najvišem nivou

Danas 15.04.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou. „Zajednička sednica dve vlade… »

Peter Sijarto: Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije!

Kurir 15.04.2019
Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. "Ne možemo da prihvatimo da EU ne bi trebalo da se proširi pre 2025… »

Susret u Subotici: Ministri Stefanović i Pinter o borbi protiv kriminala (foto)

Kurir 15.04.2019
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou, saopštio je… »

Dačić: Mađarska najveći prijatelj Srbije u EU; Sijarto: Jaka Srbija u interesu Mađarske

RTV 15.04.2019
SUBOTICA - Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije u Subotici, gde se održava sednica dve vlade. "U EU nemamo… »

Stefanović i Pinter: Saradnja policija Srbije i Mađarske na najvišem nivou

Novi magazin 15.04.2019
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou, saopštio je… »

Srbija i Mađarska o merama za kraće čekanje na graničnim prelazima

Večernje novosti 15.04.2019
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se sa mađarskim kolegom Šandorom Pinterom. MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske… »

Dačić se sastao sa mađarskim kolegom pred sednicu dveju vlada

Blic 15.04.2019
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas s ministrom spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peterom Sijartom uoči zajedničke sednice vlada u Subotici. Kako je saopšteno iz Ministarstva spoljnih… »

Dačić i Sijarto izrazili zadovoljstvo razvojem bilateralnih odnosa

Danas 15.04.2019
Ministri spoljnih poslova Srbije i Mađarske, Ivica Dačić i Peter Sijarto, izrazili su danas na sastanku u Subotici obostrano zadovoljstvo dosadašnjim razvojem bilateralnih odnosa, čiji se uzlazni trend potvrđuje redovnim održavanjem zajedničkih… »

Dačić: Mađarska je naš najveći prijatelj u EU

Večernje novosti 15.04.2019
Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije. SUBOTICA - Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji… »

Saradnja srpske i mađarske vojske u "Gvozdenom mačku" i "Komšijama"

RTS 15.04.2019
Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se sa ministrom odbrane Mađarske Tiborom Benkom. Aleksandar Vulin i Tibor Benko istakli su važnost daljeg unapređenja vojno-vojne saradnje ukazujući na značaj nastavka realizacije zajedničkih vežbi "Iron… »

Dačić sa Sijartom: Energetika i bolje infrastrukturne veze prioritet

N1 Info 15.04.2019
Ministri spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i Mađarske Peter Sijarto ocenili su da se saradnja dve države kontinuirano unapređuje, kao i da su ostvarivanje energetske stabilnosti i boljih infrastrukturnih veza neki od prioriteta u predstojećem… »

Ivica Dačić: Kontinuirano se unapređuje sveukupna saradnja Srbije i Mađarske

Kurir 15.04.2019
Ministri spoljnih poslova Srbije i Madjarske, Ivica Dačić i Peter Sijarto, izrazili su danas na sastanku u Subotici obostrano zadovoljstvo dosadašnjim razvojem bilateralnih odnosa, čiji se uzlazni trend potvrdjuje redovnim održavanjem zajedničkih… »

Vesti dana »