Povezane vesti

Sijarto: Evropska komisija veštački usporava integraciju Srbije u EU

Politika pre 9 dana
SUBOTICA – Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto „Ne možemo da prihvatimo da EU ne bi trebalo da se proširi pre 2025. godine i ne možemo da prihvatimo da Evropska... »

"Mađarska naš najveći prijatelj u EU"

B92 pre 9 dana
B92: "Mađarska naš najveći prijatelj u EU"
Subotica -- Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u EU Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio ministar spoljnih poslova Srbije.
Ivica Dačić u SUbotici, gde se održava zajednička sednica dve vlade, razgovarao s mađarskim kolegom Petrom Sijartom. "U EU nemamo većeg prijatelja od Mađarske, a moj kolega Peter Sijarto je najglasniji zagovornik evropskih... »

Stefanović sa mađarskim kolegom o saradnji dveju zemalja

Blic pre 9 dana
Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou. - Zajednička sednica dve vlade potvrđuje bliske i komšijske veze Srbije i... »

Ministar odbrane Mađarske na sastanku sa Vulinom: "Ne podržavamo vojsku Kosova"

Press pre 9 dana
Ministri odbrane Srbije i Mađarske Aleksandara Vulin i Tibor Benko istakli su danas u Subotici, gde se održava zajednička sednica vlada dveju zemalja, važnost daljeg unapređenja vojno-vojne saradnje, kada je Benko izjavio i da Mađarska ne podržava formiranje takozvane vojske Kosova.
Foto:Blic Ministar Benko je naglasio da Mađarska ne podržava formiranje " vojske Kosova" po sadašnjem principu, već da navedeni proces treba da bude u skladu s međunarodnim pravom i konvencijama, ali i prihvatljiv za Republiku... »

Mađarska naš najveći prijatelj u EU

Politika pre 9 dana
Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije u Subotici, gde se održava sednica dve vlade. „U EU nemamo većeg prijatelja od Mađarske, a moj kolega Peter Sijarto je... »

Ministar odbrane Mađarske na sastanku sa Vulinom: "Ne podržavamo vojsku Kosova"

Blic pre 9 dana
Ministri odbrane Srbije i Mađarske Aleksandara Vulin i Tibor Benko istakli su danas u Subotici, gde se održava zajednička sednica vlada dveju zemalja, važnost daljeg unapređenja vojno-vojne saradnje, kada je Benko izjavio i da Mađarska ne podržava formiranje takozvane vojske Kosova. Ministar Benko... »

Sijarto: Učinićemo sve da se ubrzaju evrointegracije Srbije

Dnevnik pre 9 dana
SUBOTICA: Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.
"Ne možemo da prihvatimo da EU ne bi trebalo da se proširi pre 2025. godine i ne možemo da prihvatimo da Evropska komisija veštački usporava integraciju Srbije", rekao je Sijarto na marginama zajedničke sednice mađarske i srpske... »

Susret u Subotici: Ministri Stefanović i Pinter o borbi protiv kriminala (foto)

Kurir pre 9 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou, saopštio je Stefanovićev kabinet. "Zajednička sednica dve vlade... »

Dačić: Mađarska naš najveći prijatelj u EU

Vesti online pre 9 dana
Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije u Subotici, gde se održava sednica dve vlade.
- U EU nemamo većeg prijatelja od Mađarske, a moj kolega Peter Sijarto je najglasniji zagovornik evropskih integracija Srbije. Na sastancima evropskih ministara diplomatije on najodlučnije govori o EU integracijama Srbije - rekao... »

Peter Sijarto: Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije!

Kurir pre 9 dana
Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. "Ne možemo da prihvatimo da EU ne bi trebalo da se proširi pre 2025. godine i ne možemo da prihvatimo da Evropska komisija... »

Dačić i Joksimovićeva sa Sijartom: Visok stepen razumevanja i poverenja

RTS pre 9 dana
RTS: Dačić i Joksimovićeva sa Sijartom: Visok stepen razumevanja i poverenja
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministarka evropskih integracija susreli su se sa ministrom spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peterom Sijartom.
Na sastanku Dačića i Sijarta je izraženo obostrano zadovoljstvo dosadašnjim razvojem bilateralnih odnosa, čiji se uzlazni trend potvrđuje redovnim održavanjem zajedničkih sednica dveju vlada, saopštilo je Ministarstvo spoljnih... »

"Jaka Srbija je u interesu mađarske": Sijarto: Ne prihvatamo da nema proširenja pre 2025. i da EK veštački usporava integraciju Srbije

Blic pre 9 dana
Mađarska će preduzeti sve napore kako bi doprinela ekonomskom razvoju i ubrzala evropske integracije Srbije, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. - Ne možemo da prihvatimo da EU ne bi trebalo da se proširi pre 2025. godine i ne možemo da prihvatimo da Evropska komisija... »

Stefanović i Pinter: Saradnja policija Srbije i Mađarske na najvišem nivou

Danas pre 9 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou.
„Zajednička sednica dve vlade potvrđuje bliske i komšijske veze Srbije i Mađarske, a policijska saradnja između dve zemlje odvija se na najvišem mogućem nivou“, rekao je Stefanović, a prenosi pres služba Ministarstva unutrašnjih... »

Stefanović i Pinter: Saradnja policija Srbije i Mađarske na najvišem nivou

Novi magazin pre 9 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou, saopštio je Stefanovićev kabinet.
"Zajednička sednica dve vlade potvrđuje bliske i komšijske veze Srbije i Mađarske, a policijska saradnja između dve zemlje odvija se na najvišem mogućem nivou", rekao je Stefanović. Prema njegovim rečima, sa kolegom Pinterom... »

Srbija i Mađarska o merama za kraće čekanje na graničnim prelazima

Večernje novosti pre 9 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se sa mađarskim kolegom Šandorom Pinterom
MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović istakao je danas u Subotici, posle sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Mađarske Šandorom Pinterom, da je saradnja policija dve zemlje na najvišem mogućem nivou.... »

Dačić: Mađarska najveći prijatelj Srbije u EU; Sijarto: Jaka Srbija u interesu Mađarske

RTV pre 9 dana
RTV: Dačić: Mađarska najveći prijatelj Srbije u EU; Sijarto: Jaka Srbija u interesu Mađarske
SUBOTICA - Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije u Subotici, gde se održava sednica dve vlade.
"U EU nemamo većeg prijatelja od Mađarske, a moj kolega Peter Sijarto je najglasniji zagovornik evropskih integracija Srbije. Na sastancima evropskih ministara diplomatije on najodlučnije govori o EU integracijama Srbije", rekao... »

Dačić i Sijarto izrazili zadovoljstvo razvojem bilateralnih odnosa

Danas pre 9 dana
Ministri spoljnih poslova Srbije i Mađarske, Ivica Dačić i Peter Sijarto, izrazili su danas na sastanku u Subotici obostrano zadovoljstvo dosadašnjim razvojem bilateralnih odnosa, čiji se uzlazni trend potvrđuje redovnim održavanjem zajedničkih sednica dveju vlada, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.
Ministri su razgovarali uoči zajedničke sednice dve vlade koja se danas održava u Subotici. Oni su ocenili da se sveukupna saradnja dve države kontinuirano unapređuje, kao i da su ostvarivanje energetske stabilnosti i boljih... »

Dačić: Mađarska je naš najveći prijatelj u EU

Večernje novosti pre 9 dana
Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije
SUBOTICA - Odnosi Srbije i Mađarske nikad nisu bili bolji u bližoj istoriji, a u Evropskoj uniji Srbija nema većeg prijatelja od Mađarske, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije u Subotici, gde se održava sednica dveju... »

Dačić se sastao sa mađarskim kolegom pred sednicu dveju vlada

Blic pre 9 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas s ministrom spoljnih poslova i spoljne trgovine Mađarske Peterom Sijartom uoči zajedničke sednice vlada u Subotici. Kako je saopšteno iz Ministarstva spoljnih poslova, na sastanku je izraženo obostrano... »

Saradnja srpske i mađarske vojske u "Gvozdenom mačku" i "Komšijama"

RTS pre 9 dana
RTS: Saradnja srpske i mađarske vojske u "Gvozdenom mačku" i "Komšijama"
Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se sa ministrom odbrane Mađarske Tiborom Benkom.
Aleksandar Vulin i Tibor Benko istakli su važnost daljeg unapređenja vojno-vojne saradnje ukazujući na značaj nastavka realizacije zajedničkih vežbi "Iron cat" ("Gvozdeni mačak") i "Neighbours" ("Komšije") koje se već... »

Ivica Dačić: Kontinuirano se unapređuje sveukupna saradnja Srbije i Mađarske

Kurir pre 9 dana
Ministri spoljnih poslova Srbije i Madjarske, Ivica Dačić i Peter Sijarto, izrazili su danas na sastanku u Subotici obostrano zadovoljstvo dosadašnjim razvojem bilateralnih odnosa, čiji se uzlazni trend potvrdjuje redovnim održavanjem zajedničkih sednica dveju vlada, saopštilo je Ministarstvo... »

Dačić sa Sijartom: Energetika i bolje infrastrukturne veze prioritet

N1 Info pre 9 dana
Ministri spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i Mađarske Peter Sijarto ocenili su da se saradnja dve države kontinuirano unapređuje, kao i da su ostvarivanje energetske stabilnosti i boljih infrastrukturnih veza neki od prioriteta u predstojećem periodu.
Na sastanku, uoči zajedničke sednice vlada Srbije i Mađarske u Subotici, izraženo je obostrano zadovoljstvo dosadašnjim razvojem bilateralnih odnosa, čiji se uzlazni trend potvrđuje redovnim održavanjem zajedničkih sednica dveju... »
©2019 Netmark d.o.o.