Povezane vesti

Mihajlović prozvao šampiona italije: Juventus je nepošten, ali baš briga njih šta ja mislim

Mihajlović prozvao šampiona italije: Juventus je nepošten, ali baš briga njih šta ja mislim

Večernje novosti 15.04.2019
Siniša Mihajlović je sa Bolonjom osvojio bod u Fiorenci, ali nije mogao da sakrije ogorčenje zbog poteza Juventusa da protiv SPAL-a odigra sa "trećim timom" i igračima iz Serije C. SINIŠA Mihajlović je sa Bolonjom osvojio bod u Fiorenci, ali nije… »
Mihajlović poludeo zbog Juventusa: Oni su nepošteni, boli ih ona stvar za nas

Mihajlović poludeo zbog Juventusa: Oni su nepošteni, boli ih ona stvar za nas

Mozzart sport 15.04.2019
„Nepošteni su kao i kompletan italijanski fudbal“, poručio je srpski stručnjak. Juventus je odložio proslavu titule, pošto je izgubio u Ferari od Spala. Taj neuspeh sigurno neće tangirati ljude u Torinu, pošto je Maks Alegri odlučio da odmori… »
Italija bruji posle mihajlovićevih reči: Srpski trener besan: Nije pošteno! Uvek neka kontroverza

Italija bruji posle mihajlovićevih reči: Srpski trener besan: Nije pošteno! Uvek neka kontroverza

Sportal blic 15.04.2019
Fudbaleri Bolonje koje sa klupe predvodi naš trener Siniša Mihajlović odigrali su nerešeno (0:0) protiv Fjorentine u gostima u 32. kolu Serije A. Ovaj meč im je bio važan u borbi za opstanak, rezultat je dobar, ali planove u pohodu na zadržavanje u… »

Vesti dana »