Ljekar iz Novog Pazara osuđen zbog nesavjesnog liječenja

Ljekar iz Novog Pazara osuđen zbog nesavjesnog liječenja

Sandžak press pre 8 dana
Osnovni sud u Novom Pazaru pravosnažno je osudio ljekara Muamera Škrijelja na godinu dana zatvora koja se neće izvršiti ukoliko u naredne tri godine ne učini novo krivično djelo, a zbog nesavjesnog liječenja Novopazarke L.R. tokom 2010. godine. Sud je utvrdio da je on primijenio „očigledno... »

Ginekolog osuđen za nesavesno lečenje

iKragujevac pre 9 dana
Osnovni sud u Novom Pazaru pravosnažno je osudio lekara Muamera Škrijelja na godinu dana zatvora koja se neće izvršiti ukoliko u naredne tri godine ne učini novo krivično delo, a zbog nesavesnog lečenja Novopazarke L.R. tokom 2010. godine.
Sud je utvrdio da je on primenio "očigledno nepodoban način lečenja, nije primenio odgovarajuće higijenske mere i nesavesno postupao", zbog čega je L.R. morala biti operisana u Kliničkom centru u Kragujevcu gde su joj odstranjeni... »

Lekaru iz Novog Pazara godinu dana uslovno i zabrana rada

IndeksOnline pre 9 dana
NOVI PAZAR – Osnovni sud u Novom Pazaru pravosnažno je osudio lekara Muamera Škrijelja na godinu dana zatvora koja se neće izvršiti ukoliko u naredne tri godine ne učini novo krivično delo, a zbog nesavesnog lečenja Novopazarke L.R. tokom 2010. godine. Tom presudom, u koju je radio Sto plus imao... »

Lekaru uslovna kazna i zabrana rada

Radio sto plus pre 9 dana
Osnovni sud u Novom Pazaru pravosnažno je osudio lekara Muamera Škrijelja na godinu dana zatvora koja se neće izvršiti ukoliko u naredne tri godine ne učini novo krivično delo, a zbog nesavesnog lečenja Novopazarke L.R. tokom 2010. godine. Tom presudom, u koju je radio Sto plus imao uvid, Škrijelju... »
©2019 Netmark d.o.o.