Povezane vesti
Deo Novog naselja u utorak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 15.04.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. bez vode će sutra, 16. aprila, od 8.30 do 10.30 sati biti ulice Aleksandra Benjaka i Lenke Dunđerski i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Havarije na vodovodu u Veterniku i Sremskoj Kamenici
Dnevnik 15.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti Ulica Jurija Gagarina i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti i deo Ulice Sonje Marinković (od Beogradske ulice do Ulice Petra… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 15.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 15 sati biti Ulica Jurija Gagarina i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 15.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Veterniku, bez vode će danas do 12 sati biti deo Ulice Sonje Marinković – od Beogradske do Ulice Petra Kočića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 28 minutajoš 38 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 21 povezana

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
N1 Info pre 6 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

Kreće ukidanje sankcija: Amerika uskoro "ublažava" sankcije Rusiji!?
Pravda pre 28 minutajoš 84 povezane