Povezane vesti
Deo Novog naselja u utorak bez vode zbog radova
Moj Novi Sad 15.04.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži. bez vode će sutra, 16. aprila, od 8.30 do 10.30 sati biti ulice Aleksandra Benjaka i Lenke Dunđerski i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Havarije na vodovodu u Veterniku i Sremskoj Kamenici
Dnevnik 15.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti Ulica Jurija Gagarina i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti i deo Ulice Sonje Marinković (od Beogradske ulice do Ulice Petra Kočića) u… »
Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 15.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 15 sati biti Ulica Jurija Gagarina i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 15.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Veterniku, bez vode će danas do 12 sati biti deo Ulice Sonje Marinković – od Beogradske do Ulice Petra Kočića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
U Beogradu u toku protest studenata u blokadi; MUP apeluje da se ne organizuju neprijavljena okupljanja
RTV pre 51 minutajoš 37 povezanih
(BLOG) Studenti i građani ispred RTS-a, okupljeni skandiraju: "Ko ne skače, taj je ćaci"
N1 Info pre 20 minutajoš 74 povezane
Poslanici Skupštine Srbije u utorak nastavljaju raspravu o amandmanima na izmene izbornih zakona
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
U Nemačkoj otkriveno prisustvo virusa hepatitis A u pošiljci voća iz Srbije
Zoom UE pre 6 satijoš 27 povezanih
Trampovi i sijevi ljudi se posvađali tokom posete! Drama u Pekingu, kulja žestok sukob: "Šta vam nije jasno?!" (foto)
Blic pre 26 minutajoš 42 povezane