Povezane vesti

Bomba u centru Beograda? MUP: Lažna uzbuna

B92 15.04.2019
Beograd -- Radnik obezbeđenja TC "Rajićeva", koji se nalazi u centru Beograda, javio jutros oko 10 časova da sumnja da se na parkingu nalazi bomba. MUP: Lažna uzbuna. Nakon što je taj radnik obavestio MUP, pozvana je kontradiverziona ekipa, koja je… »

MUP: Nije bilo bombe ispod automobila u garaži u Beogradu

Novi magazin 15.04.2019
Ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu nije postavljena eksplozivna naprava, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. U saopštenju se navodi da je obezbedjenje tog tržnog centra… »

Lažna uzbuna u TC Rajićeva, prijavljena bomba ispod automobila

N1 Info 15.04.2019
Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava, saopštio je MUP. Policiju je služba obezbeđenja tog… »

Nema eksplozivne naprave u Rajićevoj

Politika 15.04.2019
Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava. Policiju je služba obezbeđenja ovog tržnog centra… »

Lažna dojava o bombi u tržnom centru "Rajićeva"

RTS 15.04.2019
Kontradiverziona ekipa MUP-a utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži tržnog centra "Rajićeva" u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava. Policiju je služba obezbeđenja ovog tržnog centra prethodno obavestila da se na… »

Radnik obezbeđenja prijavio čudne otkucaje ispod parkiranog automobila u centru Beograda, utvrđeno da je lažna dojava

Blic 15.04.2019
Policija je danas dobila dojavu da se sumnja da se ispod jednog automobila na parkingu u samom centru Beograda nalazi eksplozivna naprava, saznaje "Blic". Kako nezvanično saznajemo, jedan od zaposlenih na parkingu prijavio je da se u vozilu "čuju satni… »

(Kurir TV) lažna uzbuna u centru Beograda! Nema bombe u podzemnoj garaži tržnog centra u rajićevoj!

Kurir 15.04.2019
Jedan radnik obezbeđenja TC "Rajićeva", koji se nalazi u centru Beograda, javio je jutros oko 10 časova da sumnja da se na parkingu nalazi bomba. On je policiji rekao da se u podzemnoj garaži tržnog centra u prvom nivou, u vozilu marke "reno senik"… »

Lažna dojava o bombi u tržnom centru u Beogradu

Radio 021 15.04.2019
Kontradiverziona ekipa MUP-a utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici u Berogradu nije postavljena eksplozivna naprava. Policiju je služba obezbeđenja ovog tržnog centra prethodno obavestila… »

MUP: Lažna dojava o bombi u TC Rajićeva

Danas 15.04.2019
Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava, saopštio je MUP. Kako se navodi u saopštenju, policiju je… »

Vesti dana »