Bomba u centru Beograda? MUP: Lažna uzbuna

Bomba u centru Beograda? MUP: Lažna uzbuna

B92 pre 9 dana
B92: Bomba u centru Beograda? MUP: Lažna uzbuna
Beograd -- Radnik obezbeđenja TC "Rajićeva", koji se nalazi u centru Beograda, javio jutros oko 10 časova da sumnja da se na parkingu nalazi bomba. MUP: Lažna uzbuna.
Nakon što je taj radnik obavestio MUP, pozvana je kontradiverziona ekipa, koja je utvrdila da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava. Radnik obezbeđenja... »

MUP: Nije bilo bombe ispod automobila u garaži u Beogradu

Novi magazin pre 9 dana
Ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu nije postavljena eksplozivna naprava, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
U saopštenju se navodi da je obezbedjenje tog tržnog centra prijavilo da se iz automobila čuju sumnjivi zvuci. Mediji su ranije javili da je policiji prijavljeno da se iz automobila u toj garaži čuju zvuci... »

Lažna uzbuna u TC Rajićeva, prijavljena bomba ispod automobila

N1 Info pre 9 dana
Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava, saopštio je MUP.
Policiju je služba obezbeđenja tog tržnog centra prethodno obavestila da se na automobilu čuju sumnjivi zvuci. Kontradiverziona ekipa odmah je izašla na teren i detaljnim pregledom utvrdila da se ne radi o eksplozivnoj... »

Nema eksplozivne naprave u Rajićevoj

Politika pre 9 dana
Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava. Policiju je služba obezbeđenja ovog tržnog centra prethodno obavestila da se na automobilu čuju sumnjivi... »

MUP: Lažna dojava o bombi u TC Rajićeva

Danas pre 9 dana
Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava, saopštio je MUP.
Kako se navodi u saopštenju, policiju je služba obezbeđenja ovog tržnog centra prethodno obavestila da se na automobilu čuju sumnjivi zvuci, nakon čega je kontradiverziona ekipa odmah izašla na teren i detaljnim pregledom... »

Lažna dojava o bombi u tržnom centru u Beogradu

Radio 021 pre 9 dana
Kontradiverziona ekipa MUP-a utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici u Berogradu nije postavljena eksplozivna naprava.
Policiju je služba obezbeđenja ovog tržnog centra prethodno obavestila da se na automobilu čuju sumnjivi zvuci. Nakon toga je kontradiverziona ekipa izašla na teren i detaljnim pregledom utvrdila da se ne radi o eksplozivnoj... »

Lažna dojava o bombi u tržnom centru "Rajićeva"

RTS pre 9 dana
RTS: Lažna dojava o bombi u tržnom centru "Rajićeva"
Kontradiverziona ekipa MUP-a utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži tržnog centra "Rajićeva" u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava.
Policiju je služba obezbeđenja ovog tržnog centra prethodno obavestila da se na automobilu čuju sumnjivi zvuci. Kontradiverziona ekipa odmah je izašla na teren i detaljnim pregledom utvrdila da se ne radi o eksplozivnoj napravi,... »

(Kurir TV) lažna uzbuna u centru Beograda! Nema bombe u podzemnoj garaži tržnog centra u rajićevoj!

Kurir pre 9 dana
Jedan radnik obezbeđenja TC "Rajićeva", koji se nalazi u centru Beograda, javio je jutros oko 10 časova da sumnja da se na parkingu nalazi bomba.
On je policiji rekao da se u podzemnoj garaži tržnog centra u prvom nivou, u vozilu marke "reno senik" čulo "nešto kako kuca" pa je pretpostavio da se radi o bombi. Pozvao je policiju koja je odmah došla na lice mesta. Posle... »

Radnik obezbeđenja prijavio čudne otkucaje ispod parkiranog automobila u centru Beograda, utvrđeno da je lažna dojava

Blic pre 9 dana
Policija je danas dobila dojavu da se sumnja da se ispod jednog automobila na parkingu u samom centru Beograda nalazi eksplozivna naprava, saznaje "Blic".
Kako nezvanično saznajemo, jedan od zaposlenih na parkingu prijavio je da se u vozilu "čuju satni otkucaji" i da se sumnja da se ispod vozila nalazi bomba. Kontra-diverziona ekipa odmah je otišla na lice mesta, međutim nakon... »
©2019 Netmark d.o.o.