Lazar Tufegdžić najbolji igrač 31. kola Superlige VIDEO

Lazar Tufegdžić najbolji igrač 31. kola Superlige VIDEO

B92 pre 9 dana
B92: Lazar Tufegdžić najbolji igrač 31. kola Superlige VIDEO
Fudbaler Spartaka Lazar Tufegdžić proglašen je za najboljeg igrača 31. kola Superlige Srbije, objavljeno je na sajtu takmičenja.
Spartak je u Subotici pobedio Rad sa 2:0 i tom, šestom uzastopnom pobedom, sačuvao najbolju poziciju u borbi za opstanak u elitnom rangu. Najzaslužniji za taj važan trijumf Spartaka bio je upravo Lazar Tufegdžić. "On je pružio... »

Lazar Tufegdžić najbolji igrač 31. kola Super lige (video)

Sportski žurnal pre 9 dana
Tufegdžić (22), koji igra na poziciji levog krilnog napadača, ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a tokom karijere je nastupao i za Bežaniju, OFK Beograd i Sinđelić
Fudbaler Spartaka Lazar Tufegdžić proglašen je danas za najboljeg igrača 31. kola Super lige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja. Spartak je u Subotici pobedio Rad sa 2:0 i tom, šestom uzastopnom pobedom, sačuvao... »

Tufegdžić najbolji fudbaler 31. kola Superlige

Vesti online pre 9 dana
Fudbaler Spartaka proglašen je za najboljeg igrača ovog vikenda domaćeg šampionata objavljeno je na sajtu takmičenja.
Spartak je u Subotici pobedio Rad sa 2:0 i tom, šestom uzastopnom pobedom, sačuvao najbolju poziciju u borbi za opstanak u elitnom rangu. Najzaslužniji za taj važan trijumf Spartaka bio je upravo Lazar Tufegdžić. - On je pružio... »

Tufegdžić najbolji igrač 31. kola Superlige

Večernje novosti pre 9 dana
Lazar je pomogao svom timu da pobedi Rad i da sačuva najbolju poziciju u borbi za opstanak u elitnom rangu
Fudbaler Spartaka Lazar Tufegdžić proglašen je danas za najboljeg igrača 31. kola Superlige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja. Spartak je u Subotici pobedio Rad sa 2:0 i tom, šestom uzastopnom pobedom, sačuvao... »

I Zvezda i Partizan ubedljivo pobedili u derbijima, ali najbolji igrač 31. kola dolazi iz plej-auta!

Sportske.net pre 9 dana
Pomalo iznenađujući izbor ovoga puta.
Fudbaler Spartaka Lazar Tufegdžić proglašen je danas za najboljeg igrača 31. kola Super lige Srbije, objavljeno je na sajtu tog takmičenja. Spartak je u Subotici pobedio Rad sa 2:0 i tom, šestom uzastopnom pobedom, sačuvao najbolju poziciju u borbi za opstanak u... »
©2019 Netmark d.o.o.