Zamenik direktora MMF-a: Srbija potpuno posvećena reformama

Zamenik direktora MMF-a: Srbija potpuno posvećena reformama

RTS pre 35 dana
RTS: Zamenik direktora MMF-a: Srbija potpuno posvećena reformama
Delegacija Srbije, koju predvodi guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, sastala se tokom Prolećnog zasedanja Međunarodno monetarnog fonda i Grupacije Svetske banke u Vašingtonu sa zamenikom izvršnog direktora MMF-a Tao Žangom koji je je ocenio da je Srbija potpuno posvećena sprovođenju reformi, navodi se u saopštenju Narodne banke Srbije.
Analizirajući dosadašnje rezultate, kao i sprovođenje novog aranžmana u formi Instrumenta za koordinaciju politike, Tao Žang je ocenio da je Srbija potpuno posvećena sprovođenju reformi i dodao da će MMF nastaviti da pruža punu... »

Delegacija NBS na prolećnom zasedanju MMF: Srbija posvećena sprovođenju reformi

N1 Info pre 35 dana
Delegacija Srbije, koju predvodi guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković, sastala se tokom Prolećnog zasedanja Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) i Grupacije Svetske banke u Vašingtonu sa zamenikom izvršnog direktora MMF-a Tao Žangom.
Kako je saopštila NBS, održani su i sastanci sa direktorom MMF-og sektora za Evropu Polom Tomsenom, timom MMF-a za Srbiju, kao i sa predstavnicima velikog broja investitora. Analizirajući rezultate iz prethodnog perioda, kao i... »

Zasedanje MMF i Svetske banke - Srbija potvrđuje volju i rešenost da nastavi da jača i napreduje

Novi magazin pre 35 dana
Delegacija Srbije, koju predvodi guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković, sastala se tokom Prolećnog zasedanja Međunarodno monetarnog fonda i Grupacije Svetske banke u Vašingtonu sa zamenikom izvršnog direktora MMF-a Tao Žangom, saopštila je danas NBS.
Održani su i sastanci sa direktorom MMF-og sektora za Evropu Polom Tomsenom, timom MMF-a za Srbiju, kao i sa predstavnicima velikog broja investitora. Analizirajući rezultate iz prethodnog perioda, kao i sprovođenje novog... »

Zamenik direktora MMF: Srbija je potpuno posvećena reformama!

Kurir pre 35 dana
Delegacija Srbije, koju predvodi guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, sastala se tokom Prolećnog zasedanja Međunarodnog monetarnog fonda i Grupacije Svetske banke u Vašingtonu sa zamenikom izvršnog direktora MMF-a Tao Džangom, koji je ocenio da je Srbija potpuno posvećena... »

Zamenik direktora MMF-a: Srbija potpuno posvećena reformama

Večernje novosti pre 35 dana
Delegacija Srbije, koju predvodi guvernerka Jorgovanka Tabaković, sastala se tokom Prolećnog zasedanja MMF-a i Grupacije Svetske banke u Vašingtonu sa zamenikom izvršnog direktora MMF-a
BEOGRAD - Delegacija Srbije, koju predvodi guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković, sastala se tokom Prolećnog zasedanja Međunarodnog monetarnog fonda i Grupacije Svetske banke u Vašingtonu sa zamenikom... »

Zamenik direktora MMF-a: Srbija potpuno posvećena reformama

RTV pre 35 dana
RTV: Zamenik direktora MMF-a: Srbija potpuno posvećena reformama
VAŠINGTON/BEOGRAD - Delegacija Srbije, koju predvodi guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković, sastala se tokom Prolećnog zasedanja Međunarodnog monetarnog fonda i Grupacije Svetske banke u Vašingtonu sa zamenikom izvršnog direktora MMF-a Tao Džangom, koji je ocenio da je Srbija potpuno posvećena sprovođenju reformi.
Tao je istakao da će MMF nastaviti da pruža punu podršku ključnim reformama u Srbiji i ocenio da je Srbija nedvosmisleno pokazala da ima i volju i rešenost da nastavi da jača i napreduje. Tokom sastanka s direktorom MMF-ovog... »

Zasedanje MMF i Svetske banke - Srbija nastavlja da jača i napreduje

B92 pre 35 dana
B92: Zasedanje MMF i Svetske banke - Srbija nastavlja da jača i napreduje
Delegacija Srbije, koju predvodi guverner Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković, sastala se sa zamenikom izvršnog direktora MMF-a Tao Žangom.
Sastanak je održan tokom Prolećnog zasedanja Međunarodno monetarnog fonda i Grupacije Svetske banke u Vašingtonu saopštila je NBS. Održani su i sastanci sa direktorom MMF-og sektora za Evropu Polom Tomsenom, timom MMF-a za... »
©2019 Netmark d.o.o.