Povezane vesti

“Imam pravo da promišljam” Dodik poručio da je Srpska odvojena, ali da to još nije proglašeno

Blic pre 3 dana
Ako hoćemo stabilan Balkan, onda se on mora redefinisati na način da budu obedinjeni prostori gde su većinski dominantni narodi.
Međutim, mi smo ovde eksperiment koji nije dozvolio da se narodi razgraniče na istorijski način, da izgrade svoje države i onda pokušaju da sarađuju i grade prijateljstvo, nego smo ostali u tinjajućem sukobu oko mnogih pitanja.... »

Milorad Dodik kazao da je Srpska samostalna, ali da još uvek nema papir, a onda progovorio o svom savetniku i zaprepastio novinara!

Alo pre 3 dana
Alo: Milorad Dodik kazao da je Srpska samostalna, ali da još uvek nema papir, a onda progovorio o svom savetniku i zaprepastio novinara!
Sve dok imate problem granica i otetosti teritorije, ne možete da obezbedite trajan mir, kaže Dodik
Ako hoćemo stabilan Balkan, onda se on mora redefinisati na način da budu objedinjeni prostori gde su većinski dominantni narodi. Međutim, mi smo ovde eksperiment koji nije dozvolio da se narodi razgraniče na istorijski način, da... »

Dodik: Sve dok imate problem granica, ne možete da obezbedite mir

RTV pre 3 dana
RTV: Dodik: Sve dok imate problem granica, ne možete da obezbedite mir
BEOGRAD - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik je, povodom nedavne izjave da neka vrsta integracije između Srbije i Republike Srpske, ali i dela Crne Gore u budućnosti mora da postoji, rekao da je to hipotetička priča i da on "ima pravo da promišlja".
"Najstabilnije bi bilo kada bi se Srbi objedinili u jednoj perspektivnoj državi Srbiji. Nismo nikada nikoga u istoriji napali, pa nećemo ni sad. Taj prostor pripada nama. Kako će neko iz Sarajeva moći da kaže da je Banjaluka... »
©2019 Netmark d.o.o.