Повезане вести
Порука из Хумске: Наш стадион не сме да буде празан (видео)
Моззарт спорт 15.04.2019
Црно-бели зову навијаче на дуел са Радничким. Дисциплинци су откључали стадион Партизана – сад су на потезу Гробари. Не памти се кад је Хумска 1 била крцата, кад су црно-бели имали одговарајућу подршку са трибина, а баш таква им… »
Смиљанић и Стојковић: Ми смо фаворити, спасавамо сезону
Моззарт спорт 15.04.2019
„Да заборавимо шта је било“, каже голман Партизана. На Чаиру реми, у Хумској 1 славље Радничког, а можда је дошло време да Партизан коначно разоружа Нишлије. Двапут су током сеозне играли црно-бели против изабраника Ненада… »
Важна информација за навијаче Партизана: Ево како до карата за најважнији меч у сезони!
Хот спорт 15.04.2019
Фудбалери Партизана дочекаће Раднички из Ниша у среду од 18 часова у првом мечу полуфинала Купа Србије, а црно-бели су на званичном сајту објавили информацију како је могуће доћи до улазница за овај меч.[иузо_релатед] Улазнице… »
Вујадин Савић је очекивао више навијача против Радничког, како ће бити против Младости?
Спортске.нет 15.04.2019
Звезда већ сутра поново на терену. Улазнице за први меч полуфинала Купа Србије између Црвене звезде и Младости од данас се могу купити и на благајни стадиона "Рајко Митић". Фудбалери Звезде сутра од 17.00 дочекују Младост у првој… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана