Kragujevčanin (19) odgurnuo maloletnika i oteo mu telefon

Kragujevčanin (19) odgurnuo maloletnika i oteo mu telefon

RT Kragujevac pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv 19-godišnjeg Kragujevčanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa. Sumnja se da je on 12. aprila ove godine, na ulici u Kragujevcu,... »

Krivične prijave protiv maloletnika zbog krađa

RT Kragujevac pre 6 dana
Kragujevačka policija, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa, krađa, kao i tešku krađu u pokušaju. Sumnja se da su 16-godišnjak i 14-godišnjak, u prethodnom... »

Kragujevčaninu krivična prijava zbog sumnje da je maloletniku oteo mobilni telefon

iKragujevac pre 6 dana
Pripadnici policije,po nalogu Osnovnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg mladića iz Kragujevca koji se sumnjiči za razbojničku krađu.
KRAGUJEVAC - Pripadnici policije,po nalogu Osnovnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg mladića iz Kragujevca koji se sumnjiči za razbojničku krađu. Prema saopštenju policije, sumnja se da je on na... »

Uhapšena dva maloletnika iz Čačka zbog krađa u Kragujevcu

Glas Zapadne Srbije pre 7 dana
Kragujevac / Čačak - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa, krađa, kao i tešku krađu u... »

Policija je očekivala opasne lopove, a uhvatila dečake od 14 i 16 godina: Došli su iz Čačka u Kragujevac i krali automobile

Telegraf pre 7 dana
Ukrali su i predmete vredne oko 230.000 dinara
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa, krađa, kao i tešku krađu... »

Uhapšeni maloletnici u Kragujevcu: Krali automobile pa obili firmu

iKragujevac pre 7 dana
Dvojica maloletnika iz Čačka, jedan od šesnaest, drugi od četrnaest godina, sumnjiče se za više krađa na području Kragujevca.
Prema saopštenju ovdašnje policije, sumnja se da su njih dvojica obili prostorije jedne firme u Kragujevcu i iz nje ukrali građevinski materijal. Takođe, provalili su i u jednu radionicu i iz nje odneli alat za obradu drveta.... »

Maloletnici krali automobile, obijali firme i radionice…

Ritam grada Kg pre 7 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кragujevcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa, krađa, kao i tešku krađu u pokušaju. Sumnja se da su... »

Mladić gurnuo maloletnika na ulici i oteo mu mobilni telefon

InfoKG pre 7 dana
Kragujevčanin star 19 godina zaradio je krivičnu prijavu jer je na ulici gurnuo maloletnika i oteo mu mobilni telefon.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg Kragujevčanina zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo... »

Imaju samo 14 i 16 godina: Ukrali automobile, obili firmu i radionicu

InfoKG pre 7 dana
Mladići iz Čačka stari samo 14 i 16 godina sumnjiče se za krađu vrednu 230.000 dinara - obijanje jedne firme iz Kragujevca iz koje su ukrali građevinski materijal i provaljivanje u radionicu u tržnom centru iz koje su otuđili alat za obradu drveta. Takođe, pod sumnjom su i za krađu tri putnička... »
©2019 Netmark d.o.o.