Повезане вести
Ово је станијин бивши муж: Појавиле се фотке згодног Владимира, а ево и где сада живи
Блиц 15.04.2019
Станија Добројевић у "Задрузи" је признала да иза себе има један брак о коме јавност није знала готово ништа, а сада су се појавиле и фотографије њеног бившег супруга. - Ја сам два пута била прошена. Једном сам имала брак од две… »
Станијин бивши муж је фитнес инструктор: Испливале су његове вреле фотке, а многима је сумњиво ког је сексуалног…
Курир 15.04.2019
Старлета Станија Добројевић признала је пред камерама да иза себе има брак, који је трајао 2 године, а сада су испливале фотографије њеног згодног бившег мужа. "Ја сам два пута била прошена. Једном сам имала брак од две године… »
Фитнес инструктор: ИСПЛИВАЛЕ ФОТКЕ БИВШЕГ МУЖА СТАНИЈЕ ДОБРОЈЕВИЋ!
Свет & Скандал 15.04.2019
Старлета Станија Добројевић се током разговора са Елвиром Ивазовић први пут се осврнула на свој неуспели брак и јавно признала да је била у венчана две године. Иако су пре осам година медији писали о томе да се Станија удала у… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 2 сатајош 4 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 8 сатијош 1 повезана