Povezane vesti
Čemu će služiti rezervni sastav policije RS? ''Ne zna se kada će zatrebati'' (video)
Pravda 15.04.2019
Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će u budžetu za 2020. godinu biti planirana sredstva za rezervni sastav policije. - Uslovi su takvi da se ne zna kada može zatrebati rezervni sastav policije. Tu pre svega mislim na… »
Višković: Za rezervni sastav policije novac će se planirati u budžetu za 2020. godinu
Blic 15.04.2019
Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će u budžetu za 2020. godinu biti planiran novac za rezervni sastav policije. – Uslovi su takvi da se ne zna kada može zatrebati rezervni sastav policije. Tu pre svega mislim na migranstku… »
Vesti dana »
Rektor Vladan Đokić o tome da li je budući predsednički kandidat : Nisam se prijavljivao za funkciju, ali sam spreman ako to budu tražili građani
Nova pre 16 minutajoš 56 povezanih
“To što se desilo u Beogradu je nezamislivo bilo gde u Evropi ili u svetu, skoro da je teroristički čin”: Profesor iz Ljubljane o upadu policije u Rektorat
Nova pre 7 satijoš 33 povezane
Komemorativne šetnje u Novom Sadu i Nišu: 17 meseci od tragedije na Železničkoj stanici i dalje nema odgovorniih
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Starmer rekao da neće birati između SAD i EU, ali potrebni su jači odnosi s Evropom
Beta pre 4 satijoš 40 povezanih
Iran upozorio Bugarsku zbog američkih vojnih letova, UAE razmatraju vojnu podršku SAD
NIN pre 2 satajoš 42 povezane