Povezane vesti

VIDEO: Spasena glavna konstrukcija katedrale Notr Dam, Makron obećao obnovu

Radio 021 16.04.2019
Glavna konstrukcija katedrale Notr Dam u Parizu je spasena, izjavili su zvaničnici glavnog grada Francuske pozivajući se na informacije iz vatrogasne jedinice. Nakon osam i po sati borbe s vatrom, plamen je ugašen, ali su dežurne službe još u… »

Pariz kakav znamo više ne postoji: Notr Dam i dalje gori, snimci su strašni

B92 16.04.2019
Pariz -- Požar u katedrali Notr Dam, nije ugašen ni posle 12 sati. Vatra jeste stavljena pod kontrolu rano jutros oko tri sata, ali nije u potpunosti ugašena. Vatra, koja je buknula juče u ranim večernjim satima, brzo se razbuktala te je prvo izgoreo… »

Konstrukcija Notr Dama sačuvana uprkos požaru (FOTO, VIDEO)

Danas 16.04.2019
Požar u Parizu, bez povređenih Krov i vrh katedrale Notr Dam u Parizu urušili su se tokom požara koji je zahvatio ovo zdanje nešto pre 18 sati, ali je konstrukcija ipak sačuvana, saopštila je francuska vatrogasna služba. „Možemo smatrati da su… »

Dašak nade u tragediji: Vatrogasci spasli osnovnu strukturu katedrale Notr Dam od vatrene stihije!

Blic 15.04.2019
Narednih 90 minuta biće presudni za sudbinu katedrale Notr Dam, koju je večeras zahvatio veliki požar, saopštila je vatrogasna služba u Parizu. Poslednja vest je, ipak, ohrabrujuća - AFP prenosi izjavu neimenovanog pariskog zvaničnika, koji kaže… »

Slika užasa: Ovako izgleda požar u Notr Damu snimljen iz vazduha (foto)

Blic 15.04.2019
Požar koji je večeras izbio u Katedrali Notr Dam brzo se proširio, pa je nedugo po izbijanju obuhvatio celu površinu krova. Ipak, dok se jedna fotografija nije pojavila na društvenim mrežama, moglo je samo da se spekuliše o domenu katastrofe koja… »

Vatra guta simbol Pariza: Ruše se delovi Notr Dama, vatrogasci se i dalje bore sa ogromnim plamenom (video)

Blic 15.04.2019
Masivan požar izbio je večeras u Katedrali Notr Dam, a plamenovi su bili toliko jaki da je posustao i jedan toranj istorijskog zdanja koje godišnje privuče desetine miliona turista u prestonicu Francuske. Prema dosadašnjim informacijama, vatra je… »

Oči sveta uprte u Pariz: Dok očevici plaču, diplomate iskazuju tugu zbog požara koji guta Notr Dam (video)

Blic 15.04.2019
Masivni požar izbio je večeras u Katedrali Notr Dam i uprkos svim naporima da se plamen obuzda, on je brzo zahvatio ceo krov zdanja, a nedugo potom se srušio i toranj istorijske znamenitosti Pariza. Prema informacijama koje stižu od novinara koji se… »

Plamen bez milosti: Pogledajte kako masivni požar proždire istorijsko zdanje i jedan od simbola Pariza (video)

Blic 15.04.2019
U Katedrali Notr Dam u Parizu večeras je izbio masivni požar koji se, uprkos naporima vatrogasne službe, relativno brzo proširio. Prema saznanjima, vatra je izbila na tavanu oko 18.50 časova, ali se relativno brzo proširila i zahvatila krov. Uprkos… »

Vesti dana »