Povezane vesti

Smajlović: Ćuruvija nije predlagao hašku optužnicu protiv Miloševića

Danas pre 6 dana
Burna polemika oko intervjua poznate istoričarke podgoričkoj Pobjedi Novinarka i nekadašnja saradnica Slavka Ćuruvije LJiljana Smajlović negirala je optužbe Branke Prpe, nevenčane supruge ubijenog novinara, da je ona Slobodanu Miloševiću prenela Ćuruvijine reči da se za njega sprema haška optužnica „jer Ćuruvija to nikada nije ni izgovorio“.
Smajlović je za naš list takođe rekla i da je netačno da ju je on izbacio iz stana, kao i da se sama pozvala na njegovu sahranu. Upitana da prokomentariše izjavu nekadašnje saradnice njenog nevenčanog supruga, Prpa je kratko... »

Prepucavanje na godišnjicu ubistva novinara! Branka Prpa: Ljiljina rečenica presudila Slavku Ljiljana Smajlović: Branka laže i falsifikuje Ćuruviju

Kurir pre 6 dana
Prpa tvrdi da je Ćuruviji presudila rečenica da protiv Miloševića treba da bude podignuta haška optužnica, a koju je tadašnjem predsedniku prenela Smajlovićeva. Novinarka tvrdi da to nije tačno
Istoričarka Branka Prpa tvrdi da je njenom nevenčanom suprugu Slavku Ćuruviji presudila rečenica da protiv Miloševića treba da bude podignuta haška optužnica, a koju je, navodno, tadašnjem predsedniku SRJ prenela Ćuruvijina... »

Ljiljana smajlović o optužbama Branke Prpe: Ćuruvija nikad nije predlagao Haški sud za Miloševića

Večernje novosti pre 6 dana
Srpska novinarka o izjavi nevenčane supruge vlasnika "Dnevnog Telegrafa". Da je tako nešto rekao u Americi, ja bih znala, jer sam ja prevodila svaku njegovu reč
ZAPREPAŠĆENA sam brutalnošću napada Branke Prpe na moj lični integritet, ali sam jednako zgrožena i time kako ona falsifikuje Slavka Ćuruviju kakvog smo ga poznavali mi koji smo sa njim radili u listu "Evropljanin". On je bio... »

UNS: Zlonamerni napad Branke Prpe na Ljiljanu Smajlović

Danas pre 6 dana
Udruženje novinara Srbije (UNS) ocenilo je izjavu istoričarke Branke Prpe o predsednici suda časti UNS-a i nekadašnjoj urednici lista „Evropljanin“ Ljiljani Smajlović kao zlonamerni lični napad koji ima za cilj da dovede u pitanje njen integritet.
Prpa je ranije izjavila da je njenom ubijenom suprugu, vlasniku „Evropljanina“ i „Dnevnog telegrafa“ novinaru Slavku Ćuruviji „presudila“ rečenica da protiv Slobodana Miloševića treba da bude podignuta haška optužnica i aludirala... »
©2019 Netmark d.o.o.