Povezane vesti

Figaro: Vučić uputio podršku, drugačiji ton tabloida bliskih vlastima

N1 Info 16.04.2019
Francuski list Figaro javlja da je srpski predsednik Aleksandar Vučić uputio podršku Francuskoj povodom požara u katedrali Notr Dam i naglasio da su "svi građani Srbije žalosni i uz svoje francuske prijatelje", dok su tabloidi Informer i Alo najpre… »

Figaro: Vučić poručio da su svi u Srbiji žalosni zbog Notr Dam, tabloidi da je požar ...

Beta 16.04.2019
Francuski list Figaro javlja danas da je srpski predsednik Aleksandar Vučić uputio podršku Francuskoj povodom požara u katedrali Notr Dam i naglasio da su "svi gradjani Srbije žalosni i uz svoje francuske prijatelje", dok su tabloidi Informer i Alo… »

Figaro: Vučić poručio da su svi u Srbiji žalosni zbog Notr Dam, tabloidi da je požar božja kazna

Novi magazin 16.04.2019
Francuski list Figaro javlja danas da je srpski predsednik Aleksandar Vučić uputio podršku Francuskoj povodom požara u katedrali Notr Dam i naglasio da su "svi gradjani Srbije žalosni i uz svoje francuske prijatelje", dok su tabloidi Informer i Alo… »

Vučić: Svi građani Srbije su tužni

Mondo 16.04.2019
Predsednik i premijerka Srbije, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, uputili su večeras poruke podrške Francuskoj zbog požara u pariskoj katedrali Notr Dam. Juče je u Parizu izbio požar katastrofalan ne samo po Francusku, nego i ceo kulturni svet… »

Vučić: Spremni da pomognemo obnovu simbola francuske i svetske civilizacije

Danas 16.04.2019
Svi građani Srbije su tužni zbog Notr Dama. Mi smo uz naše francuske prijatelje i spremni smo da pomognemo obnovu tog simbola francuske i svetske civilizacije, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je ovo rekao povodom… »

Vučić: Svi građani Srbije su tužni zbog Notr Dama (foto)

Večernje novosti 15.04.2019
Predsednik Srbije Aleksdandar Vučić izrazio je žaljenje zbog požara koji je u ponedeljak veče izbio u pariskoj katedrali Notr Dam. Predsednik Srbije Aleksdandar Vučić izrazio je žaljenje zbog požara koji je u ponedeljak veče izbio u pariskoj… »

Vučić: Spremni smo da pomognemo obnovu simbola francuske i svetske civilizacije

Blic 15.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je večeras žaljenje zbog požara koji je izbio u pariskoj katedrali Notr Dam. "Svi građani Srbije su tužni zbog Notr Dama. Mi smo uz naše francuske prijatelje i spremni smo da pomognemo obnovu tog simbola… »

Brnabić: Mislimo na Pariz večeras

Blic 15.04.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić uputila je večeras poruku povodom požara koji je izbio u pariskoj katedrali Notr Dam. "Mislimo na Pariz večeras, mesto takve lepote i istorije", napisala je Brnabić na Tviteru na francuskom i engleskom jeziku. Usled… »

Vesti dana »