Povezane vesti

Odmazda hakera zbog Asanža: 40 miliona sajbernapada na Ekvador

B92 pre 6 dana
B92: Odmazda hakera zbog Asanža: 40 miliona sajbernapada na Ekvador
Broj pokušaja hakerskih upada u sisteme ekvadorskih državnih institucija od kako je Ekvador ukinuo azil osnivaču "Vikiliksa" povećao se na 40 miliona.
Prema rečima zamenika ministra za telekomunikacije Ekvadora Patrisija Reala, od prošle sedmice, kada je Asanž izveden iz Ambasade u Londonu, stranice predsedništva Ekvadora, Centralne banke i Ministarstva spoljnih poslova, između... »

Hakeri napali sisteme ekvadorskih institucija 40 miliona puta zbog Asanža

Nova ekonomija pre 6 dana
Broj pokušaja hakerskih upada u sisteme ekvadorskih državnih institucija, od kako je Ekvador ukinuo azil osnivaču Vikiliksa, popeo se na 40 miliona.
Prema rečima zamenika ministra za telekomunikacije Ekvadora Patrisija Reala, od prošle sedmice kada je Asanž izveden iz Ambasade u Londonu, stranice predsedništva Ekvadora, Centralne banke i Ministarstva spoljnih poslova, između... »

"Od hapšenja Asanža broj hakerskih napada je udvostručen"

Blic pre 6 dana
Broj pokušaja hakerskih upada u sisteme ekvadorskih državnih institucija udvostručen je od prošle sedmice kada je ukinut azil osnivaču "Vikiliksa" Džulijanu Asanžu, izjavio je danas zamenik ministra za telekomunikacije Ekvadora Patrisio Real. Prema njegovim rečima, od prošle sedmice kada je Asanž... »

"Kvito nije bio nepošten prema Asanžu"

Blic pre 6 dana
Ekvador nije bio nepošten prema osnivaču "Vikiliksa" DŽulijanu Asanžu kada mu je prošle sedmice ukinut azil, rekao je danas ekvadorski ministar spoljnih poslova Hoze Valensija.
Valensija je istakao da je Asanžovo ponašanje u Ambasadi Ekvadora u Londonu bilo "nezasluženo i bez ikakvog poštovanja", te podsetio na video-snimak koji je objavio španski dnevnik "Pais". Na kratkom video-snimku bez zvuka vidi... »
©2019 Netmark d.o.o.