Povezane vesti

Hokejašima Srbije zlato i plasman u Prvu diviziju

B92 16.04.2019
Reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupa. Na taj način naši hokejaši plasirali su se u Prvu diviziju i tako ponovili najveći uspeh našeg reprezentativnog hokeja koji je ostvaren 2009. u Novom Sadu… »

Hokej: Srbiji zlato i plasman u Prvu diviziju

Dnevnik 16.04.2019
BEOGRAD: Hokejaši Srbije osvojili su zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupe u Beogradu i plasirali se u Prvu diviziju, čime su ponovili najveći uspeh reprezentativnog hokeja ostvaren 2009. u Novom Sadu. U odlučujućem meču Srbija… »

Hokejašima Srbije zlato i plasman u Prvu diviziju

Večernje novosti 16.04.2019
U odlučujućem meču Srbija je pobedila Španiju posle drame i boljeg izvođenja penala 3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0, 1:0). Hokejaši Srbije osvojili su zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupe u Beogradu i plasirali se u Prvu diviziju… »

Srpski hokejaši zlatom do Prve svetske divizije

N1 Info 16.04.2019
Reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupa. Na taj način srpski hokejaši plasirali su se u Prvu diviziju i tako ponovili najveći uspeh srpskog reprezentativnog hokeja koji je ostvaren 2009. u Novom… »

Kakav uspeh naših hokejaša! Srbija osvojila zlato na Svetskom prvenstvu i ušla u Prvu diviziju!

Blic sport 15.04.2019
Reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh i osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupa. Na taj način naši hokejaši plasirali su se u Prvu diviziju i tako ponovili najveći uspeh našeg reprezentativnog hokeja koji je… »

Vesti dana »