Hokejašima Srbije zlato i plasman u Prvu diviziju

Hokejašima Srbije zlato i plasman u Prvu diviziju

B92 pre 6 dana
B92: Hokejašima Srbije zlato i plasman u Prvu diviziju
Reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupa.
Na taj način naši hokejaši plasirali su se u Prvu diviziju i tako ponovili najveći uspeh našeg reprezentativnog hokeja koji je ostvaren 2009. u Novom Sadu. U odlučujućem meču Srbija je pobedila Španiju posle prave drame, nakon... »

Hokej: Srbiji zlato i plasman u Prvu diviziju

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Hokejaši Srbije osvojili su zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupe u Beogradu i plasirali se u Prvu diviziju, čime su ponovili najveći uspeh reprezentativnog hokeja ostvaren 2009. u Novom Sadu.
U odlučujućem meču Srbija je pobedila Španiju posle drame i boljeg izvođenja penala 3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0, 1:0). Prethodno, Hrvatska je savladala Australiju 2:1 i omogućila Srbiji da pobedom protiv Španije ode u viši... »

Hokejašima Srbije zlato i plasman u Prvu diviziju

Večernje novosti pre 6 dana
U odlučujućem meču Srbija je pobedila Španiju posle drame i boljeg izvođenja penala 3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:0, 1:0)
Hokejaši Srbije osvojili su zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupe u Beogradu i plasirali se u Prvu diviziju, čime su ponovili najveći uspeh reprezentativnog hokeja ostvaren 2009. u Novom Sadu. U odlučujućem... »

Srpski hokejaši zlatom do Prve svetske divizije

N1 Info pre 6 dana
Reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupa. Na taj način srpski hokejaši plasirali su se u Prvu diviziju i tako ponovili najveći uspeh srpskog reprezentativnog hokeja koji je ostvaren 2009. u Novom Sadu.
U odlučujućem meču Srbija je pobedila Španiju posle prave drame, nakon boljeg izvođenja penala sa 3:2 (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 1:0). Treba istaći da su srpski hokejaši imali i malo sreće, jer je u osvajanju prvog mesta doprineo i... »

Kakav uspeh naših hokejaša! Srbija osvojila zlato na Svetskom prvenstvu i ušla u Prvu diviziju!

Blic sport pre 6 dana
Reprezentacija Srbije ostvarila je veliki uspeh i osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu Druge divizije A grupa.
Na taj način naši hokejaši plasirali su se u Prvu diviziju i tako ponovili najveći uspeh našeg reprezentativnog hokeja koji je ostvaren 2009. u Novom Sadu! U odlučujućem meču Srbija je pobedila Španiju posle istinske drame, nakon... »
©2019 Netmark d.o.o.