Trijumf „Tartifa” na šabačkom festivalu

Trijumf „Tartifa” na šabačkom festivalu

Politika pre 5 dana
Predstava u režiji Igora Torbice osvojila šest nagrada
Šabac – Sve nagrade, izuzev jedne, u takmičarskom delu festivala „Pozorišno proleće”, koji je ove godine po četvrti put održan u Šapcu, pripale su predstavi „Tartif”, po motivima originale Molijerove drame, u izvođenju Narodnog pozorišta Sombor i Srpskog narodnog... »

Trijumf Tartifa: Glumci iz Sombora i Novog Sada pokupili nagrade žirija! Ovu predstavu mnogi već proglasili za komediju godine!

Kurir pre 6 dana
Hani Selimović za ulogu Dorine pripala je nagrada za najbolju žensku ulogu, dok je nagradu za najbolju mušku ulogu poneo Saša Torlaković za tumačenje Tartifa
Na 4. festivalu „Pozorišno proleće“ u Šapcu predstava „Tartif“ Srpskog narodnog pozorišta i Narodnog pozorišta Sombor ponela je ukupno 6 nagrada. Žiri u sastavu Karpo Godina, Nikola Ristanovski i dr Petar Kaukov doneli su odluku... »

Trijumf „Tartifa“ na Pozorišnom proleću u Šapcu

Danas pre 6 dana
Četvrto Pozorišno proleće u Šapcu završeno je sinoć svečanom dodelom nagrada, a apsolutni favorit žirija koji je radio u sastavu: Karpo Godina, predsednik, Nikola Ristanovski i Petar Kaukov je predstava „Tartif“ u izvođenju Narodnog pozorišta Sombor i Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.
Od sedam nagrada, „Tartif“ je osvojio šest. Nagrada za mladu glumicu je pripala Danici Grubački za ulogu Marijane u „Tartifu“, nagradu za najbolju žensku ulogu osvojila je Hana Selimović za ulogu Dorine u istom komadu, a nagradu... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.