Povezane vesti

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno i Areti Frenklin

Večernje novosti 16.04.2019
Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku. NjUJORK - Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, a među… »

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno Areti Frenklin

RTV 16.04.2019
NJUJORK - Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su sinoć na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, a među laureatima su novinske agencije AP i Rojters, novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles tajmsa". Između… »

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno priznanje Areti Frenklin

Blic 16.04.2019
Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su sinoć na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, a među laureatima su novinske agencije AP i Rojters, novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles tajmsa". Između ostalog… »

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno priznanje Areti Frenklin

Radio 021 16.04.2019
Agencije AP i Rojters, novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles tajmsa", neki su od dobitnika Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti. Između ostalog, nagrade za fotografiju dobili su Rojters i "Vašington post", dok je… »

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno i Areti Frenklin

RTS 16.04.2019
Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku. Među laureatima su novinske agencije AP i "Rojters", novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles tajmsa". Između ostalog, nagrade za… »

Pulitzerova nagrada: Posthumno priznanje Arethi Frankllin

Al Jazeera 16.04.2019
Među lauratima su novinske agencije AP i Reuters, te novinari 'New York Timesa' i 'LA Timesa'. Pulitzerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umjetnosti dodijeljene su sinoć na Univerzitetu Columnbia u New Yorku, a među laureatima su novinske… »

Vesti dana »