Povezane vesti

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno i Areti Frenklin

Večernje novosti pre 7 dana
Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku
NjUJORK - Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, a među laureatima su novinske agencije AP i Rojters, novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles... »

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno priznanje Areti Frenklin

Radio 021 pre 7 dana
Agencije AP i Rojters, novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles tajmsa", neki su od dobitnika Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti.
Između ostalog, nagrade za fotografiju dobili su Rojters i "Vašington post", dok je za istraživačko novinarstvo priznanje dodeljeno novinarima "Los Anđeles tajmsa". "Pitsburg post gazet" dobio je nagradu za najnoviju vest, dok je... »

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno priznanje Areti Frenklin

Blic pre 7 dana
Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su sinoć na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, a među laureatima su novinske agencije AP i Rojters, novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles tajmsa". Između ostalog, nagrade za fotografiju dobili su Rojters i... »

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno Areti Frenklin

RTV pre 7 dana
RTV: Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno Areti Frenklin
NJUJORK - Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su sinoć na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku, a među laureatima su novinske agencije AP i Rojters, novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles tajmsa".
Između ostalog, nagrade za fotografiju dobili su Rojters i "Vašington post", dok je za istraživačko novinarstvo priznanje dodeljeno novinarima "Los Anđeles tajmsa". "Picburg post gazet" dobio je nagradu za najnoviju vest, dok je... »

Pulitzerova nagrada: Posthumno priznanje Arethi Frankllin

Al Jazeera pre 7 dana
Među lauratima su novinske agencije AP i Reuters, te novinari 'New York Timesa' i 'LA Timesa'.
Pulitzerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umjetnosti dodijeljene su sinoć na Univerzitetu Columnbia u New Yorku, a među laureatima su novinske agencije AP i Reuters, novinari listova New York Times i Los Angeles... »

Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno i Areti Frenklin

RTS pre 7 dana
RTS: Dodeljene Pulicerove nagrade, posthumno i Areti Frenklin
Pulicerove nagrade za najveći doprinos novinarstvu i umetnosti dodeljene su na Univerzitetu Kolumbija u Njujorku. Među laureatima su novinske agencije AP i "Rojters", novinari listova "Njujork tajmsa" i "Los Anđeles tajmsa".
Između ostalog, nagrade za fotografiju dobili su Rojters i Vašington post, dok je za istraživačko novinarstvo priznanje dodeljeno novinarima Los Anđeles tajmsa. Picburg post gazet dobio je nagradu za najnoviju vest, dok je Saut... »
©2019 Netmark d.o.o.