Povezane vesti

"Ni posle 15 meseci nema zvaničnih činjenica o ubistvu Olivera Ivanovića"

B92 pre 3 dana
B92: "Ni posle 15 meseci nema zvaničnih činjenica o ubistvu Olivera Ivanovića"
Kosovska Mitrovica -- Građanska inicijativa SDP upozorila je da 15 meseci od ubistva Olivera Ivanovića i dalje nema "nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica" u vezi tog zločina.
Inicijativa je u saopštenju podsetila da je specijalni tužilac Kosova nedavno izjavio da je istraga o ubistvu Olivera Ivanovića i dalje u toku dok iz tužilaštva Srbije kako su naveli, "nema čak ni izjave". "Hrabri nas podrška i... »

GI SDP: Ni posle 15 meseci, nema zvaničnih činjenica o ubistvu Olivera Ivanovića

Beta pre 4 dana
Gradjanska inicijativa (GI) Srbija, demokratija, pravda (SDP) upozorila je danas, povodom 15 meseci od ubistva lidera te stranke Olivera Ivanovića da i dalje nema "nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica" u vezi tog zločina. Inicijativa je u saopštenju podsetila da je specijalni tužilac Kosovа... »

Božović: Bez detalja istrage o ubistvu Ivanovića 15 meseci

Danas pre 4 dana
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" traži odgovor na pitanje ko je ubio njenog lidera Kosovski specijalni tužilac Sulje Hodža pre nekoliko dana izjavio da je ubistvo predsednika naše Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića mogla da izvrši samo ‘dobro strukturisana i organizovana grupa’…
… da su trenutno četiri lica osumnjičena za ovaj zločin, od kojih su dva u pritvoru, dok je potpredsednik Srpke liste Milan Radoičić, koji je u bekstvu, osumnjičen za pomaganje u izvršenju ubistva. To je sve što se zna o istrazi... »

Ni posle 15 meseci, nema zvaničnih detalja o ubistvu Ivanovića

Novi magazin pre 4 dana
Građanska inicijativa (GI) Srbija, demokratija, pravda (SDP) upozorila je danas, povodom 15 meseci od ubistva lidera te stranke Olivera Ivanovića da i dalje nema "nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica" u vezi tog zločina.
Inicijativa je u saopštenju podsetila da je specijalni tužilac Kosovа nedavno izjavio dа je istrаgа o ubistvu Olivera Ivanovića i dаlje u toku dok iz tužilaštva Srbije kako su naveli, "nemа čаk ni izjаve". "Hrаbri nаs podrškа i... »

GI SDP: Ni posle 15 meseci, nema zvaničnih činjenica o ubistvu Olivera Ivanovića

Danas pre 4 dana
Građanska inicijativa (GI) Srbija, demokratija, pravda (SDP) upozorila je danas, povodom 15 meseci od ubistva lidera te stranke Olivera Ivanovića da i dalje nema „nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica“ u vezi tog zločina.
Inicijativa je u saopštenju podsetila da je specijalni tužilac Kosovа nedavno izjavio dа je istrаgа o ubistvu Olivera Ivanovića i dаlje u toku dok iz tužilaštva Srbije kako su naveli, „nemа čаk ni izjаve“. „Hrаbri nаs podrškа i... »

Petnaest meseci od ubistva Olivera Ivanovića, i dalje bez zvaničnih detalja

N1 Info pre 4 dana
Građanska inicijativa SDP upozorila je, povodom 15 meseci od ubistva lidera te stranke Olivera Ivanovića, da i dalje nema "nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica" u vezi tog zločina.
Inicijativa je u saopštenju podsetila da je specijalni tužilac Kosovа nedavno izjavio dа je istrаgа o ubistvu Olivera Ivanovića i dаlje u toku dok iz tužilaštva Srbije kako su naveli, "nemа čаk ni izjаve". 14.04.2019. "Hrаbri nаs... »
©2019 Netmark d.o.o.