Povezane vesti

"Ni posle 15 meseci nema zvaničnih činjenica o ubistvu Olivera Ivanovića"

B92 16.04.2019
Kosovska Mitrovica -- Građanska inicijativa SDP upozorila je da 15 meseci od ubistva Olivera Ivanovića i dalje nema "nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica" u vezi tog zločina. Inicijativa je u saopštenju podsetila da je specijalni tužilac Kosova… »

GI SDP: Ni posle 15 meseci, nema zvaničnih činjenica o ubistvu Olivera Ivanovića

Beta 16.04.2019
Gradjanska inicijativa (GI) Srbija, demokratija, pravda (SDP) upozorila je danas, povodom 15 meseci od ubistva lidera te stranke Olivera Ivanovića da i dalje nema "nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica" u vezi tog zločina. Inicijativa je u… »

Božović: Bez detalja istrage o ubistvu Ivanovića 15 meseci

Danas 16.04.2019
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" traži odgovor na pitanje ko je ubio njenog lidera Kosovski specijalni tužilac Sulje Hodža pre nekoliko dana izjavio da je ubistvo predsednika naše Građanske inicijative „Srbija, demokratija… »

GI SDP: Ni posle 15 meseci, nema zvaničnih činjenica o ubistvu Olivera Ivanovića

Danas 16.04.2019
Građanska inicijativa (GI) Srbija, demokratija, pravda (SDP) upozorila je danas, povodom 15 meseci od ubistva lidera te stranke Olivera Ivanovića da i dalje nema „nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica“ u vezi tog zločina. Inicijativa je u… »

Ni posle 15 meseci, nema zvaničnih detalja o ubistvu Ivanovića

Novi magazin 16.04.2019
Građanska inicijativa (GI) Srbija, demokratija, pravda (SDP) upozorila je danas, povodom 15 meseci od ubistva lidera te stranke Olivera Ivanovića da i dalje nema "nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica" u vezi tog zločina. Inicijativa je u… »

Petnaest meseci od ubistva Olivera Ivanovića, i dalje bez zvaničnih detalja

N1 Info 16.04.2019
Građanska inicijativa SDP upozorila je, povodom 15 meseci od ubistva lidera te stranke Olivera Ivanovića, da i dalje nema "nikakvih zvaničnih detalja ili činjenica" u vezi tog zločina. Inicijativa je u saopštenju podsetila da je specijalni tužilac… »

Vesti dana »